Setari Cookie-uri

Cristina Cioran, întâlnire cu Alex Dobrescu, de dragul fetiței lor. Mai există șansă de împăcare?

Cristina Cioran s-a întâlnit zilele trecute cu tatăl fiicei sale, Alex Dobrescu. Ce au avut să își spună cei doi?

Cristina Cioran și Alex Dobreescu s-au întâlnit zilele trecute, de dragul fetiței lor, Ema. Paparazzi Spynews i-au surprins pe cei doi în timp ce se plimbau pe stradă și au scris că se certau, din nou, în văzul tuturor. Mai mult, Cristina Cioran i-ar fi reproșat fostului ei partener că se află într-o nouă relație, spunându-i: „Te-ai dus cu țăranca aia!”. Ulterior, Alex Dobrescu ar fi încercat să o împace pe actriță.

Pentru AntenaStars, Cristina Cioran a vorbit despre întrevederea cu fostul ei partener de viață, care nu a fost deloc întâmplătoare. Actrița a spus că se află în relații civilizate cu Alex Dobrescu și că discuțiile pe care le-au purtat au fost doar despre fiica lor.

„Nu a fost o întâlnire întâmplătoare, am stabilit să ne întâlnim, să mergem la mall, să mai vorbim, să mai vadă fetița, deci, a fost o întâlnire programată. Ne-am întâlnit, am vorbit puțin, după care ne-am dus la masă, după care am plecat acasă. Nu știu despre ce am vorbit acolo, dar am vorbit lucruri despre care vorbesc oamenii când se văd. Nu nu am vorbit despre asta, nu știu de unde până unde. Despre ce vorbesc doi foști parteneri… și despre micuța noastră, că de aia ne-am văzut”, a mărturisit Cristina Cioran, pentru Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Citește și:

Alex Dobrescu și Cristina Cioran, o posibilă împăcare?

Deși au petrecut câteva ore bune împreună, și chiar au mers să mănânce în oraș, exact ca o familie, Cristina Cioran a declarat că nu mai există cale de împăcare între ea și tatăl fetiței sale. Ea a recunoscut că a suferit enorm după despărțire, însă este conștientă de faptul că lucrurile nu mai mergeau în direcția cea bună.

„Totul era în regulă și dintr-odată ceva s-a întâmplat, ceva s-a schimbat, ceva s-a deteriorat, ceva a plesnit. Despărțirea asta nu a fost anunțată, ci pur și simplu au fost niște semne că lucrurile nu mai merg bine și la revedere. Deja mergeau din rău în mai rău, ca un cancer galopant, ca o tumoare malignă, care stătea să pocnească”, a mărturisit actrița, potrivit Spynews.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.