Setari Cookie-uri

Toată lumea o cunoaște pe Amna, însă stai sa vezi cum arată mama ei! Artista a moștenit frumusețea de la cea care i-a dat viață

Amna a postat recent o fotografie cu mama ei, iar fanii au avut ocazia să vadă cât de frumoasă este cea care i-a dat viață.

Amna este una dintre cele mai apreciate artiste din showbiz-ul autohton, iar mulți urmăritori de-ai săi o complimentează pentru frumusețea naturală pe care o are. Vedeta își dorește ca viața personală să fie cât mai discretă, însă, de această dată, Amna și-a surprins fanii după ce a postat o fotografie cu ea și mama ei.

Amna a ieșit în oraș cu mama ei, motiv pentru care artista a decis să facă câteva poze cu cea care i-a dat viață. Fanii au complimentat-o imediat pe mama artistei, iar Amna a ținut să le răspundă curioșilor.

„M-a întreabă toată lumea dacă cea din ultimul InstaStory este mama. Da, este mama, dar nu îmi place să postez familia. Da, este mama și este frumoasă”, a spus Amna, pe Instagram.

Amna este pregătită pentru o nouă relație

Amna a suferit enorm după divorțul de tatăl fiului ei, însă a reușit să treacă peste suferință și să devină o femeie mai puternică. Chiar dacă fostul ei soț și-a refăcut viața, Amna s-a concentrat pe cariera muzicală și pe creșterea fiului ei, David.

Citește și:

Acum, însă, ea se simte pregătită pentru o nouă relație, însă așteaptă bărbatul potrivit care să o iubească așa cum își dorește.

„Trebuie să aibă creier. Gentleman să fie că degeaba are trandafiri dacă nu știe să vorbească. Da, sunt pregătită pentru o nouă relație. Cred că pur și simplu când vine omul potrivit îți dai seama că ești pregătit și când e cel nepotrivit îți dai seama ce nepregătit ești. Trebuie să aibă trandafiri și creier’’, a mărturisit Amna în cadrul unui interviu acordat pentru Antena Stars, scrie spynews.ro.

Vizionare placuta


Kudika
5 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.