Setari Cookie-uri

Adele, diagnosticul crunt primit de la medici! Artista se plânge de dureri groaznice

Adele le-a vorbit fanilor ei despre durerile cu care se confruntă, după ce medicii i-au pus un diagnostic crunt.

Adele are o relație apropiată cu fanii ei și le povestește adesea amănunte din viața sa. Recent, cântăreața le-a împărtășit urmăritorilor săi detalii despre starea sa de sănătate, dar și despre diagnosticul crunt pe care l-a primit din partea medicilor.

Totul a început de când artista a fost văzută șchiopătând pe scenă, în timpul unuia dintre spectacolele pe care le-a susținut în Las Vegas.

„Trebuie să mă plimb în aceste zile, deoarece am o sciatică foarte gravă”, a spus ea în timp ce se deplasa dintr-o parte în alta a scenei, scrie Cosmopolitan.

Diagnosticul primit de Adele nu este străin de ea, mai ales că vedeta se confruntă de la vârsta de 15 ani cu astfel de probleme de sănătate. Îndrăgita artistă a povestit că afecțiunea s-a declanșat din cauza posturii neadecvate, dar și a stresului.

Citește și:

„Am avut dureri de spate timp de jumătate din viață, într-adevăr. Se acutizează, în mod normal din cauza stresului sau a unei poziții greșite”, declara ea anul trecut.

Mi-a alunecat primul disc când aveam 15 ani, din cauza strănutului. Eram în pat și am strănutat, iar cel de-al cincilea a zburat. În ianuarie, mi-a alunecat cel de-al șaselea, L6. Și apoi, unde am avut cezariană”, a povestit ea.

Dar acolo unde mi-am întărit burta, jos, în partea de jos, (…) spatele nu mai joacă la fel de mult”, a mai declarat ea.

Vizionare placuta


Kudika
5 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.