Setari Cookie-uri

Victor Rebengiuc, mărturisire cutremurătoare după moartea lui Mitică Popescu

Victor Rebengiuc și-a arătat regretul față de trecerea în neființă a colegului său de breaslă, Mitică Popescu. Actorul a făcut câteva declarații cutremurătoare, asta după ce mai mulți actori din generația sa au încetat din viață, în ultimul an.

Moartea lui Mitică Popescu a îndoliat lumea teatrului, plecând dintre noi un mare talent care a lăsat în urmă o carieră profesională bogată și impresionantă. Regretatul actor a murit marți, 3 ianuarie, la 86 de ani, la Spitalul Elias din Capitală.

Colegul său de scenă, Victor Rebengiuc și-a arătat public regretele față de pierderea lui Mitică Popescu, mărturisind că a fost un actor talentat, plin de farmec și cu mult simț al umorului.

„Și eu am primit vestea tristă. Am jucat împreună. Am avut două scene în „Moromeții”. Nu am fost prieteni, nu am fost apropiați, am fost colegi. Nu am păstrat legătura, dar am apreciat talentul său. Era un actor talentat, avea farmec. Avea haz de foarte multe ori și îmi plăcea de el ca actor.”, a spus Victor Rebengiuc în cadrul unui interviu, notează cancan.ro.

Citește și:

Ulterior, Victor Rebengiuc a făcut mărturisiri cutremurătoare, în contextul în care mulți dintre colegii lui de breaslă s-au stins din viață în ultimul an. Alexandru Arșinel, Constantin Codrescu, Valeria Seciu, Sanda Toma, Remus Mărgineanu și mulți alții au plecat dintre noi, lăsând multe regrete în urma lor. Astfel, actorul a declarat că își așteaptă rândul, fiind ultimul actor care a mai rămas din generația lui.

„În curând, o să vină și rândul meu. Din generația mea nu a mai rămas nimeni. Eu sunt ultimul. Și așa c-o aștept…”, a adăugat Victor Rebengiuc pentru viva.ro.

Vizionare placuta


Kudika
6 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.