Setari Cookie-uri

La 14 ani, fiica Ioanei Ginghină își câștigă proprii bani! Soluția pe care actrița a găsit-o pentru Ruxandra

Ruxandra, fiica Ioanei Ginghină își câștigă deja primii bani, la cei 14 ani pe care îi are. Cum reușește adolescenta să aibă propriul ei salariu?

Ioana Ginghină are toate motivele pentru care să fie mândră, asta pentru că fiica sa, Ruxandra este o domnișoară în toată regula. La cei 14 ani pe care îi are, adolescenta a găsit o modalitate prin care își câștigă proprii bani, astfel că nu mai este nevoită să le ceară părinților.

Ioana Ginghină a dezvăluit că fiica sa îi cerea adesea bani de buzunar, însă acum a implicat-o pe Ruxandra în campanile online pe care le are. Ruxandra primește o parte din banii câștigați în urma reclamelor de pe social media. devenind astfel mult mai chibzuită în alegerile sale.

„Ruxi are foarte mulți bani, pentru că eu de câte ori am un job în care este implicată și ea pe Instagram sau pe Facebook, îi dau parte din bani. Nu de alta, dar nu mai face poze cu mine altfel.

Citește și:

Îmi spunea: Mama, vezi că mă duc la carting, e 150 să mă dau și cu uber-ul dus întors – noi stăm în afara Bucureștiului – încă vreo 140, și dacă mai beau și o apă(…). Vine a doua zi: mama, mă duc și eu la mall, mă duc la film, un popcorn, mai beau un suc, cam 100(..). Și iară mai fă un calcul! A treia zi: mama, mă duc și eu la echitație. Ok, cât e ora? Păi 150.(…) I-am zis: măi mamă, uite care e treaba! Nu pot! Îți dau un buget de 150 lei pe lună, care este de cafea, ieșiri.”, a declarat Ioana Ginghină, potrivit impact.ro.

De când actrița a aplicat această metodă, Ruxandra a devenit mult mai atentă la felul în care își cheltuie banii și ia în considerare și variantele mai ieftine, atunci când iese în oraș.

Citește și:

„Când am făcut chestia asta, a început să le mai țină.(…) De exemplu, între meditații și școală poate să vină la mine la sediu să mănânce sau să se ducă cu fetele o oră și să mănânce. Și a văzut că dacă mănâncă la ciorbărie e mai ieftin decât dacă mănâncă la nu știu ce fiță, nu știu unde.”, a mai spus Ioana Ginghină.

Vizionare placuta


Kudika
6 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.