Setari Cookie-uri

Dorian Popa, o nouă intervenție estetică! Cum se simte acum artistul?

Dorian Popa și-a început noul an cu o intervenție estetică, menită să îl ajute să aibă look-ul mult dorit.

Dorian Popa nu face niciun compromis în ceea ce privește look-ul său. Artistul are mare grijă de felul în care arată și nu ezită să se supună intervențiilor estetice, pentru a ajunge la look-ul dorit.

Recent, el și-a dorit o nouă schimbare de look, mai exact un implant de păr, a treia procedură de acest fel. Artistul a povestit totul pe pagina sa de socializare și i-a asigurat pe fanii lui că se simte foarte bine, iar în curând nu va mai avea goluri în păr.

„Frații mei, este oficial, am dat jos plantația. Începem procedeul de îndesire. Astăzi facem completări, implantul pe care îl am e foarte blană, dar s-a mai dus pe aici, așa că aveam un gol-două care mă supără. Intrăm în 2023 cu refresh la maxim! (…) Gata extracția, de la spate s-a luat răsadul și acum urmează să îl plantăm frumos în toate golișoarele. HÎTZ, Johnutzule, oficial am ajuns acasă…”, a povestit Dorian Popa, pe social media.

Citește și:

Dorian Popa nu este la prima procedură de implant de păr. Cântărețul și-a mai făcut astfel de proceduri și în 2016 și 2020, atunci când și-a făcut implant în barbă. Rezultatele au fost pe măsura așteptărilor, așa că artistul a apelat cu încredere la medicul estetician și de această dată.

„Dacă acum 5-6 ani aveam să-l cunosc pe dr. Felix, ajutându-mă să îmi îndeplinesc un vis pe care nu aș fi crezut vreodată că îl pot îndeplini și anume să am barbă, ei bine, după barbă, pentru că am prins gustul implantului de păr, acum vreo 2 ani m-am reîntors la domnul doctor pentru o completare de tâmple și o îndreptare a bretonului, pentru că îmi place foarte mult să mă tund scurt și atunci când te tunzi scurt este foarte important ca linia bretonului să fie dreaptă ca să se vadă freza corect.

Citește și:

Iar acum, a treia oară, m-am dus la o așa-numită îndesire. Ce înseamnă asta? Înseamnă că în zonele în care eu nu-mi implantasem, normal că părul a început să se mai rărească sau să se mai slăbească și în lumină, atunci când eram tuns scurt, se vedea pielea capului mai pregnantă decât unde era părul mai des, motiv pentru care am apelat la această metodă numită îndesire. Înainte de Lamborghini, m-am făcut pletos!”, a declarat artistul, potrivit Click!

Vizionare placuta


Kudika
6 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.