Setari Cookie-uri

Mara Bănică, prima fotografie cu fiica sa. Uite cât de bine îi seamănă micuța Donca!

Mara Bănică a postat prima fotografie cu fiica sa, iar fanii au asaltat-o cu urări de bine și comentarii pline de felicitări.

Mara Bănică este mai fericită ca niciodată, după ce a devenit mamă pentru a doua oară. Cu o carieră jurnalistică de succes, un băiețel pe care l-a dorit din tot sufletul, iată că vedeta și-a îndeplinit cel mai mare vis al său, acela de a deveni din nou mamă.

Mara Bănică a născut în urmă cu câteva luni o fetiță perfect sănătoasă, pe nume Donca. Jurnalista și-a dorit să o țină departe pe cea mică de ochii curioșilor și nu a expus-o pe fiica ei pe social media, până acum. Recent, vedeta a împărtășit cu internauții o fotografie în care apare alături de fetița ei, iar fanii au putut remarca cât de drăgălașă este micuța.

„Dulceață mica❤️❤️❤️”, „Să-ți trăiască să te bucuri alături de iei amândoi! ❤️❤️”, „Ce dulcica este fetita! O minune ! Va fi isteață și cu carisma ca și mama ei,desigur”, „O scumpete de copil să vă trăiască să fie sănătos!😍”, „Minunata, sa fie sănătoasă și fericita, sa va bucure viata!❤️”, „La multi ani!🥂❤ Ce minune ,o bijuterie,sa ti traiasca👍❤❤❤”, „ ”, „Ce drăguță!Sa va bucurați de ea!”, sunt doar o parte dintre comentariile primite de jurnalistă.

Citește și:

Mara Bănică vrea să dea jos kilogramele în plus, până la botezul fetiței sale

Mara Bănică își dorește să dea jos kilogramele acumulate în exces, până la botezul fiicei sale. Vedeta ține regim și speră să ajungă la greutatea pe care o avea înainte de a rămâne însărcinată.

Ea a mărturisit că s-a și înfometat, iar regimul a ajutat-o să slăbească 18 kilograme.

„Adevărul e că cea ma bună dietă tot înfometarea este! Am slăbit 18 kilograme când am ținut ultima oară dieta asta. Dieta se bazaeză în principal pe brânzeturi și pe carne”, a spus vedeta, potrivit click.ro.

Vizionare placuta


Kudika
6 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.