Setari Cookie-uri

Oana Zăvoranu trebuie să îi plătească Oanei Roman 5.000 de euro! Fiica lui Petre Roman a câștigat procesul!

Procesul dintre Oana Roman și Oana Zăvoranu a ajuns la final, iar instanța a decis ca fiica lui Petre Roman trebuie să primească nu mai puțin de 5.000 de euro, daune morale.

Lovitură grea pentru Oana Zăvoranu, la început de an! Instanța a decis că este vinovată în procesul intentat de Oana Roman, asta după ce Zăvoranu i-ar fi adresat în repetate rânduri cuvinte jignitoare și vulgare fiicei lui Petre Roman.

Mai mult, Oana Zăvoranu trebuie să îi achite Oanei Roman suma de 5.000 de euro, mai exact 25.000 de lei, mai scrie Fanatik.ro.

”Obligă pârâta să plătească reclamantei suma de 25.000 lei daune morale. Respinge în rest cererea, ca neîntemeiată. Respinge cererea pârâtei privind cheltuielile de judecată, ca neîntemeiată. Cu recurs în 30 zile de la comunicare; cererea de recurs se depune la Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti”, au decis magistrații Tribunalului București.

Citește și:

Războiul dintre Oana Zăvoranu și vedetele autohtone

Oana Zăvoranu a declanșat multe comentarii negative după ce, în videourile pe care le posta la sfârșitul anului 2020, ea vorbea în termeni jignitori despre anumite vedete autohtone.

Astfel, războiul a început la Judecătoria Sectorului 1, acolo unde au fost înregistrate, începând cu data de 22 decembrie 2020, 5 procese împotriva Oanei Zăvoranu, în calitate de pârât. Reclamații au fost Oana Roman, Adelina Pestrițu, Virgil Șteblea, Alina Ceușan, Anda Adam și Cristina ICH.

Vizionare placuta


Kudika
6 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.