Setari Cookie-uri

Mădălina Crețan a apelat la un psiholog, după moartea lui Nosfe. Ce vise are fosta soție a artistului?

Mădălina Crețan a dezvăluit că îl visează în continuare pe Nosfe și că se agață de orice lucru care are legătură cu el. Mai mult, ea a apelat la un psiholog pentru a-și putea vindeca sufletul.

Mădălina Crețan trăiește un coșmar de aproape 3 luni, de când Nosfe a încetat din viață, în urma unui infarct. Ea le împărtășește fanilor ei din trăirile sale, în special gândurile de dor și iubire pe care le are pentru regretatul artist.

Recent, ea a dezvăluit că îl visează pe Nosfe, dar și că una dintre prietenele ei are vise cu el. Mădălina Crețan a mărturisit că se agață de orice lucru care o face să se simtă mai aproape de tatăl fiicei sale.

”Chiar vorbeam, râdeam cu o prietenă de-a mea că în momentul de faţă ea îl visează încercând să comunice cu mine, la ea se duce în visă să-i transmite lucrururi pentru mine, eu îl visez vis a vis de prietenii lui şi de alţi oameni, dar nu ne mine.

Spre exemplu, l-am visat într-una din seri spunându-i lui Luca că îl iubeşte, Luca e producătorul de la Şatra Benz. Într-o altă seară l-am visat că a fost cu unul dintre DJ şi prietenii lui la Kiss Fm, într-un moment în care a pus muzică, dar nimic legat de noi. Recunosc că în momentul de faţă mă agăţ de aceste lucruri foarte mult”, a declarat Mădălina Crețan, pentru Antena Stars.

Citește și:

Mădălina Crețan a cerut ajutorul unui terapeut

Mădălina Crețan a dezvăluit că a apelat la ajutorul unui psiholog, care o ajută în procesarea durerii pierderii lui Nosfe. Mai mult, ea le este recunoscătoare tuturor oamenilor din jurul ei, care o sprijină și încurajează.

”În ultimul timp merg la terapie, nu pot să gestionez singură această situaţie, şi chiar Radu, psihologul, a constatat că sunt mult mai sensibilă decât se aştepta, dar da, ascest lucru era un lucru pe care îl ştia şi îl văzuse Darius şi poate mama, dar aşa funcţionez eu”, a mai povestit Mădălina Crețan.

Vizionare placuta


Kudika
6 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.