Setari Cookie-uri

Jessie J este însărcinată! Artista a pierdut o sarcină acum doi ani și a suferit enorm. Mesajul emoționant al vedetei

Jessie J și-a anunțat fanii de pe Instagram, printr-un video emoționant, că este însărcinată. Vedeta și-a dorit să aibă un copil singură. În 2021, artista a pierdut o sarcină și a suferit enorm.

Jessie J a postat un video emoționant pe rețelele de socializare, în care le împărtășește internauților cea mai mare bucurie din viața sa. Artista poartă în pântece un copil perfect sănătos, pe care abia așteaptă să îl țină în brațe.

Vedeta este însărcinată, asta după ce, în urmă cu doi ani, ea a pierdut o sarcină, atunci când inima bebelușului a încetat să mai bată. Artista a suferit enorm, însă, cum și-a dorit din tot sufletul să devină mamă, Jessie J nu a renunțat la visul său.

„Sunt foarte fericită și terifiată să arăt asta… Vă rog, fiți blânzi cu mine. Sincer, fata voastră vrea doar să plângă în public, într-un costum de pisică, să mănânce murături învelite în ciocolată fără întrebări.”, a scris Jessie J, în dreptul video-ului postat pe Instagram.

Citește și:

Jessie J a ales să devină mamă singură, declarând faptul că este o femeie puternică, care știe ce își dorește de la viață. După sarcina pierdută în urmă cu 2 ani, acum, la 34 de ani, artista este recunoscătoare pentru toate evenimentele din viața sa.

"Am decis să am un copil singură. Pentru că știu că este tot ce îmi doresc și viața este scurtă. Să rămân însărcinată a fost un miracol în sine și o experiență pe care nu o voi uita niciodată și știu că o voi avea din nou.", a povestit cântăreața de peste ocean, atunci când a anunțat pierderea primei sarcini.

Jessie J și-a anunțat fanii că este infertilă, în anul 2018

În anul 2018, Jessie J își anunța fanii că nu poate avea copii, dorind să atragă atenția asupra acestei probleme cu care se confruntă multe femei. În acel moment, artista a compus piesa "Four Letter Word", în care a scris despre neputința de a avea copii, ajutând-o, totodată, să treacă mai ușor peste tristețea cu care se confrunta.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.