Setari Cookie-uri

Denis Roabeș de la The Motans s-a căsătorit! Ce spune artistul despre frumoasa lui soție?

Denis Roabeș de la The Motans s-a căsătorit cu Bianca, aleasa inimii sale. Artistul a lansat un nou videoclip în care apare alături de ea, într-o scenă ce are ca prim plan nunta celor doi.

Denis Roabeș este unul dintre cei mai talentați artiști autohtoni, iar versurile sale sunt văzute ca adevărate opere de artă, de către fanii care îi apreciază și iubesc muzica. Nu este un secret pentru nimeni faptul că profesional are parte de un succes uriaș, însă la fel de bine stă și la capitolul amoros.

Viața amoroasă este cum nu se poate mai împlinitoare, mai ales că, recent, Denis s-a căsătorit cu iubita sa, Bianca. Cei doi au păstrat discreția cu privire la fericitul eveniment, până acum, când artistul a vorbit pentru Tv Mania despre căsătoria cu aleasa inimii sale.

Mai mult, artistul a lansat și un nou videoclip în care apare alături de soția sa, în care acțiunea se concentrează în jurul unei nunți.

"Da, ne-am căsătorit, dar nu are nicio legătură cu clipul și povestea lui. Pur și simplu a fost un concept care ne-a plăcut mult și mie și Irinei.(n.r. Irina Rimes)." a declarat solistul The Motans pentru sursa citată mai sus.

Citește și:

Artistul recunoaște că soția sa este varianta lui mai bună și poate fi exact așa cum este el, în prejma Biancăi.

"Că sunt eu 100%. Versiunea mea absolută.", a mai spus Denis Roabeș.

Vizionare placuta


Kudika
9 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.