Setari Cookie-uri

Fiul Vicăi Blochina nu mai vorbește cu ea. Vedeta a mărturisit motivul, după ce a câștigat una din probele de la Survivor

Vica Blochina se descurcă minunat în competiția de la Survivor, însă inima ei este pe jumătate goală. Fiul ei, Edan nu a mai dorit să vorbească cu ea.

Vica Blochina a început cu dreptul competiția Survivor, după ce a câștigat una din probe și a reușit să aducă un punct important echipei Faimoșilor. După încheierea jocului, fosta balerină a făcut dezvăluiri emoționante despre fiul ei. Edan, care nu mai dorește să vorbească cu ea.

Vica Blochina a dezvăluit faptul că băiatul nu și-a dorit ca ea să participe la competiția de la ProTv, iar astfel a încetat să mai comunice cu mama lui.

„Copilul meu nu vorbește cu mine pentru că am plecat la această competiție. Nu a vrut să plec. M-am bucurat foarte mult pentru că am vrut să-l fac mândru pe el. Când am dat jos ultima piesă, eu m-am gândit la el”, a dezvăluit Vica Vlochina, în emisiunea Survivor.

Edan a rămas în grija tatălui său, la care s-a și mutat de ceva timp. Vica Blochiba își dorește ca fiul ei să fie mândru de ea și să demonstreze tuturor că poate să facă față probelor din competiție.

Citește și:

„Am lăsat un copil acasă și sper din tot sufletul meu să le arăt tuturor că se poate și la vârsta asta să fii bun, să fii plin de viață și să fii foarte bun pe traseu. Îmi vine să plâng și am foarte mari emoții”, a mărturisit vedeta, atunci când și-a făcut prezentarea, la prima ediție „Survivor România” 2023.

Edan a ales să locuiască cu Victor Pițurcă

Edan a ales să plece din casa mamei sale și să se mute la tatăl lui, Victor Pițurcă. Deși i-a fost greu, Vica Blochina a acceptat decizia fiului său, însă a recunoscut că a plâns foarte mult și că și-a pus la îndoială calitatea de mamă.

Cu toate acestea, vedeta se bucură că Edan are o relație frumoasă cu toată familia.

„Ca orice mamă care își iubește copilul. Îl iubesc foarte mult pe Edan. În momentul de față, după 14 ani, este mai mult cu tatăl lui. Asta a fost încă o chestie de depresie pe care am avut-o eu la un moment dat. Plângeam foarte mult și nu înțelegeam de ce nu vrea să vină și de ce nu vrea să mă asculte. Nu înțelegeam ce se întâmplă.

Citește și:

Edan are o relație frumoasă cu toată familia. Dacă el nu vrea să plece… (…) Cred că ține cu Steaua. Ce zice tata, asta e la el.

Nu știu dacă pot să zic că am o liniște din punctul ăsta de vedere. Când pleacă copilul, te gândești ce am făcut greșit, poate am eșuat ca mamă, poate nu eram bună, poate eram prea dură. Să nu uit un lucru… Când tatăl nu recunoștea copilul, eu mi-am dorit și plângeam în fiecare zi, îmi doream ca ei să își petreacă timpul împreună”, a declarat Vica Blochina., cu ceva timp în urmă.

Vizionare placuta


Kudika
10 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.