Setari Cookie-uri

Bianca Drăgușanu îi dă replica Andei Adam, după ce aceasta a declarat că între ele nu există rivalitate

Bianca Drăgușanu îi dă replica Andei Adam, după ce aceasta a menționat în interviul cu Denise Rifai că între ele nu există rivalitate. Cum stau lucrurile, de fapt?

Bianca Drăgușanu a urmărit și ea interviul cu Anda Adam și a ținut să ofere o părere despre mărturisirile pe care Anda Adam le-a făcut în legătură cu așa zisa rivalitate dintre cele două.

Fosta soție a lui Victor Slav a menționat că Anda Adam a fost supărată că ea s-a căsătorit cu prezentatorul tv, după doar câteva luni. Totuși, Bianca Drăgușanu a recunoscut că la mijloc au existat anumite răutăți copilărești din partea ei, dar că acestea nu au fost niciodată gratuite.

„Ea s-a machiat recent la una din prietenele mele care locuiește în Constanța. Împreună au dezvoltat subiectul despre persoana mea magnifică și prietena mea mi-a transmis: «Băi, uite, am machiat-o pe Anda, am vorbit despre tine, eu i-am spus că țin la tine și că ești prietena mea și ea era gen afectată de lucrurile pe care le-ai spus despre ea de-a lungul timpului».

Citește și:

Dar eu nu am spus neapărat lucruri rele. Să zic că au fost așa mici răutăți pentru că în urmă cu vreo 10 ani, ea a fost foarte ofticată de faptul că eu m-am măritat cu Victor în șase luni și ea nu a reușit să se mărite în 8 ani. A făcut ea niște răutăți atunci, că nici la mine răutățile pe care le-am zis nu au venit gratuit și pe baza unor chestiuni nerezolvate între noi, de-a lungul timpului, eu am mai înțepat-o cu câte o vorbă copilărească”, a explicat Bianca Drăgușanu pentru WOWbiz.ro.

Anda Adam s-ar fi confesat unei prietene comune și i-ar fi spus că a fost afectată de răutățile Biancăi. La rândul ei, actuala iubită a lui Gabi Bădălău a rugat-o pe prietena ei să îi transmită Andei Adam că îi pare rău pentru glumele nepotrivite pe care le-a făcut la adresa ei.

Citește și:

Mai mult, Bianca Drăgușanu a mărturisit că Anda Adam a fost mereu o persoană matură și civilizată.

„Au fost răutăți, dar nu gratuite. Lumea nu a știut niciodată ce este în spatele răutăților mele. Nu a fost niciodată invidie sau gelozie că eu nu aveam de ce să fiu geloasă pe ea. Într-adevăr, când am mai fost chemată la TV la diferite provocări și am fost întrebată de anumite contexte, pe mine m-a apucat așa caterinca și am făcut un mișto. Prin prietena mea, care a fost așa un fel de punte, i-am zis că nu am nicio treabă cu ea și să îi transmită că mie chiar îmi pare rău că au existat între noi contrele astea, de fapt, mai mult din partea mea, că ea a fost mereu foarte matură și civilizată. I-am zis să îi transmită că am avut scăpările acelea răutăcioase, mă rog, copilărești și nu am nicio treabă cu ea”, a mai adăugat Bianca Drăgușanu.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.