Setari Cookie-uri

Andreea Bălan, gest emoționant după s-a întors din India. Ce a făcut artista de îndată ce a ajuns acasă?

Andreea Bălan a ajuns în România, după ce a fost plecată în India, acolo unde l-a întâlnit de Sadhguru.

Andreea Bălan a avut parte de o incursiune în lumea spirituală, departe de România, tocmai în India. Acolo, artista a făcut yoga și meditație, dar l-a cunoscut și pe Sadhguru, a căror învățături le practică.

Alături de artistă a fost și Loredana și fiica sa, Elena, care s-au bucurat de atmosfera spirituală din ashram. Andreea Bălan i-a ținut la curent pe fanii ei cu toate activitățile pe care le-a făcut în India, împărtășind din evenimentele spirituale la care a participat.

Recent, ea s-a întors în România, aici unde o așteptau fiicele și mama ei. Cum le-a simțit dorul Elei și Clarei, Andreea Bălan a venit direct acasă, acolo unde le-a găsit pe cele mici dormind. Ea a postat o fotografie pe social media, în care o ține de mână pe una dintre fetițe.

Citește și:

„Acasă”, a scris Andreea Bălan pe la InstaStory.

Andreea Bălan, călătoria spre sine

În ultimii ani, Andreea Bălan a întâmpinat diverse probleme, care au ajutat-o să devină și mai puternică și mai încrezătoare în forțele proprii. Ea a început călătoria către propria persoană după ce a suferit un stop cardiac, imediat după nașterea Clarei.

Din acel moment, Andreea Bălan a început să caute răspunsuri și să se concentreze mai mult pe meditație și practicile spirituale.

”Transformarea a început cu stopul cardiac pentru că a fost ceva inopinant și neașteptat și când ieși tânăr nu te aștepți la așa ceva la o asemenea întâmplare. Te duci să naști un copil și afli că s-a oprit inima, ești în comă și ai fost resuscitat și apoi s-au mai întâmplat și alte operații după. Mi-am pus câteva întrebări. Din acest moment cred că transformarea mea început apoi și viața mea personală a luat o întorsătură radicală”, a povestit Andreea Bălan la Antena Stars.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.