Setari Cookie-uri

Cum se înțelege Bursucu cu fiica sa vitregă? Alessia i-a oferit lecții prețioase prezentatorului tv

Bursucu a vorbit despre relația pe care o are cu Alessia, fiica sa vitregă, în vârstă de 17 ani. Ce lecții prețioase i-a oferit adolescenta?

Bursucu trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 10 ani cu Andreea, iar împreună cu cele două fiice ale lor formează o familie minunată. Alessia este fiica vitregă a lui Bursucu, de care are mare grijă și pe care o prețuiește nespus.

Prezentatorul tv a vorbit despre relația bună pe care o are cu adolescenta de 17 ani, dar mai ales cum, datorită ei, el a învățat să fie un tată bun. Bursucu a dezvăluit că Alessa a fost dintotdeauna un copil înțelept și că a înțeles mereu situațiile prin care trece.

„Eu am reușit să am o relație bună cu fiica cea mică datorită Alessiei. Eu am învățat cu Alessia cum se crește un copil. Iar copilul ăsta a avut o răbdare cu mine, crede-mă. Și eu am dat în străchini, dar pe mine m-a ajutat Dumnezeu să am un copil înțelept, așa cum era ea, mică, era foarte înțeleaptă, înțelegea că tati nu a înțeles situația, dar «Tati o să își revină, tati mă iubește». Și asta ne-a apropiat foarte tare, iar pe mine m-a ajutat foarte mult în relația cu asta mică.

Citește și:

Suntem prieteni, da. E adevărat că prietenă mai bună e cu maică-sa și e și normal să fie așa. Dar la 17 ani nu ascunde absolut nimic, vorbește deschis despre orice.", a mărturisit Bursucu, pentru cancan.ro.

Alessia apelează adesea la partenerul de viață al mamei sale pentru a-i cere diverse sfaturi. Recent, ea a împlinit 17 ani și și-a dorit să aibă parte de o petrecere în club. Bursucu i-a îndeplinit dorința și a făcut în așa fel încât fiica sa să aibă parte de o seară de neuitat, alături de prietenii ei.

„Nu, a venit acum, că pe 12 decembrie a făcut 17 ani. A venit acasă, am întrebat-o unde vrea să îi facem ziua. A zis că la club, e noua modă. Perfect, hai la club! Am fost doar să îi aduc niște șampanie, că așa se poartă, cu artificii. Am dus o șampanie cu niște artificii, s-au bucurat copiii, am plecat, i-am lăsat acolo”, a mai spus prezentatorul.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.