Setari Cookie-uri

Alina Pușcaș, gest îndrăzneț de dragul soțului ei! Ce nebunie a făcut vedeta din dragoste pentru Mihai Stoenescu?

Alina Pușcaș se iubește de 8 ani cu medicul Mihai Stoenescu, iar împreună au 3 copii. Cu toate acestea, vedeta știe cât de importante sunt momentele în doi și nu ezită să își arate iubirea față de partenerul său de viață.

Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu se iubesc de 8 ani, iar împreună au format o familie frumoasă, cu 3 copii minunați. Cu toate că timpul liber al Alinei este limitat, fiind mamă de 3, ea găsește întotdeauna ocazii în care să îi arate soțului ei cât de mult înseamnă pentru ea.

Flacăra iubirii dintre prezentatoarea tv și medicul stomatolog continuă să ardă, asta pentru că cei doi găsesc mereu momente în care să se surprindă și să petreacă timp prețios împreună. Recent, Alina Pușcaș a vorbit despre un gest nebunesc făcut din iubire, pe vremea când era însărcinată cu primul ei copil.

Frumoasa vedetă a povestit cum, într-o seară când soțul ei era de gardă, ea a intrat pe ascuns în spital și a stat alături de el, până dimineață.

Citește și:

„Nu știu dacă e legal să zic asta. Cred că e o nebunie. Am fost acum mai mulți ani, mai la început, când el a fost la un moment dat și medic de gardă și nu am putut să-l las singur și m-am dus la el, am stat amândoi de gardă, am fost amândoi de gardă, ne-am ținut de urât să zic și mi se pare că a fost o idee drăguță. Eram și însărcinată”, a declarat Alina Pușcaș, potrivit playtech.ro.

Alina Pușcaș apreciază tot la soțul ei

Alina Pușcaș a suferit în trecut după divorțul de fostul soț, însă fericirea i-a bătut din nou la ușă, o dată ce l-a întâlnit pe MIhai Stoenescu. Vedeta a mărturisit că apreciază tot la bărbatul de lângă ea, mai ales că acesta reușește să o surprindă tot timpul cu tot felul de cadouri.

„Aș trece tot, până și nebunia pe care o are o apreciez, pentru că mă ține în priză și mă ține tânără, adică am tot timpul preocupări. Îmi place foarte mult nebunia asta a lui, spontaneitatea lui, îmi place că știe cât de important este să ne trăim viața de cuplu, că știe că trebuie să ne împărțim între copii și noi, îmi place că îmi face cadouri frumoase. Ultima oară mi-a schimbat ceasul, pentru că m-am plictisit de fostul meu ceas, e chiar ultimul pe care mi l-a făcut cadou, mi l-am și dorit, e foarte frumos.”, a mai spus Alina Pușcaș.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.