Setari Cookie-uri

Declarațiile lui Florin Ristei, după ce s-a zvonit că s-a despărțit de logodnica lui, Naomi Hedman

Florin Ristei a făcut primele declarații în legătură cu zvonul potrivit căruia el și Naomi Hedman s-ar fi despărțit.

Florin Ristei și iubita sa, Naomi Hedman au fost ieri pe prima pagină a publicaților autohtone, asta după ce s-a zvonit că s-ar fi despărțit. Cei doi se iubesc deja de doi ani, iar anul trecut s-au logodit și chiar au vorbit despre nunta de vis pe care și-o imaginau.

Ieri, însă, o postare de-a artistului i-a făcut pe internauți să se întrebe dacă el și frumoasa lui iubită mai formează un cuplu. Ristei a postat un mesaj pe social media, iar fanii s-au gândit imediat că are legătură cu povestea sa de dragoste.

„timpul vindecă totul”, a scris cântărețul, pe pagina sa de socializare.

Florin Ristei a făcut declarații despre presupusul zvon și a spus că mesajul se referă la noua sa piesă, pe care o va lansa în viitorul apropiat.

„Timpul vindecă totul este titlul următorului meu single 2023. A fost cântat prima dată live cu orchestra, pe 30 decembrie, la Sala Palatului, la concertul aniversar Orchestra Simfonică București. Înainte de lansarea propriu-zisă a piesei va apărea o versiune live, cu orchestra, ca preview. Chiar acum lucrăm la asta”, a declarat Florin Ristei, exclusiv, pentru Unica.ro.

Citește și:

Naomi Hedam a ales să rămână în România

După XFactor, Naomi Hedman și Florin Ristei s-au apropiat din ce în ce mai mult. Artista din Marea Britanie a decis să rămână pentru moment în România, pentru a fi alături de iubitul ei.

Artistul a povestit cum viitoarea sa soție i-a schimbat viața și cum l-a ajutat să se transforme în cea mai bună variantă a sa.

„Să nu credeţi că am sechestrat-o, ci şi-a dorit şi ea să rămână aici pentru o perioadă. Viaţa mea s-a schimbat în bine, pe toate planurile. Trebuie să recunosc că am mai învăţat puţin la capitolul empatie, am experimentat nişte sentimente noi şi ceva accent englezesc. Nu ştiu exact ce a fost întâlnirea noastră, dar cred că a fost timing-ul perfect pentru amândoi. Nu cred că se putea întâmpla într-un moment mai bun”, a spus artistul.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.