Setari Cookie-uri

Reacția lui Kate Middleton, după ce Prințul Harry a făcut o serie de acuzații dure la adresa ei, în cartea autobiografică

Kate Middleton a avut o primă reacție la acuzațiile aduse de Prințul Harry, în cartea sa autobiografică, "Rezerva".

Cartea autobiografică a Prințului Harry, "Rezerva" aduce în prim plan relația tensionată dintre soția sa, Meghan Markle și cumnata sa, Kate Middleton, cu care avea o relație apropiată, cu câțiva ani în urmă.

Prințesa de Wales ar fi "supărată și indignată", scrie autorul Tom Bower, pentru Page Six. Kate Middleton ar fi fost deranjată și pentru aducerea în prim plan a unei neînțelegeri mai vechi, o dispută ce a avut loc la nunta lui Meghan Markle și a Prințului Harry.

Harry a scris în cartea sa, "Rezerva", că, înainte cu 5 zile de nunta cu Meghan Markle, Kate Middleton i-a spus soției sale că rochile de domnișoară de onoare trebuie modificate.

„Meg nu i-a răspuns imediat lui Kate. Da, a primit nenumărate mesaje legate de nuntă, dar mai ales se ocupa de haosul din jurul tatălui ei. Așa că a doua zi dimineață i-a trimis un mesaj lui Kate spunându-i că ( în acea zi) croitorul nostru era pregătit”., a scris Prințul Harry în cartea sa.

Citește și:

După a stabilit o întâlnire cu respectivul croitor, Kate i-ar fi dat un mesaj Prințului Harry și s-a plâns că rochia lui Charlotte este prea mare.

„Rochia lui Charlotte este prea mare, prea lungă, prea largă. A plâns când a probat-o acasă”., ar fi scris soția Prințului William, în mesajul pe care l-a trimis Prințului Harry.

Atunci, Meghan Markle a ripostat și i-a răspuns lui Kate Middleton:

„Corect, și ți-am spus că avem un croitor care așteaptă de la 8 dimineața. Aici. La KP (Kensington Palace). Poți să o duci pe Charlotte să o modifice, așa cum fac celelalte mame?”

O altă intrigă între Meghan Markle și Kate Middleton a fost atunci când Meghan a fost certată pentru că nu a empatizat cu Kate, după nașterea Prințului Louis.

Citește și:

„Meghan (Markle – n.r.) a spus atunci că prințesa Kate are creier de bebeluș din cauza hormonilor ei. A provocat o dispută uriașă, pentru că lui Meghan i s-a spus că nu este suficient de apropiată de cumnata ei pentru a discuta despre hormonii ei”, se arată în cartea de memorii a Prințului Harry, potrivit surselor externe citate de playtech.ro.

Bower a anunțat că și Meghan Markle ar avea pregătită o carte autobiografică, iar cei doi ar dori să își câștige existența de pe urma volumelor publicate.

Vizionare placuta


Kudika
11 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.