Setari Cookie-uri

Anda Adam îi dă dreptate Biancăi Drăgușanu: Este adevărat tot ce spune ea

Anda Adam a comentat declarațiile Biancăi Drăgușanu, în legătură cu rivalitatea care ar fi existat între cele două.

Anda Adam a făcut o serie de declarații în emisiunea lui Denise Rifai, despre rivalitatea dintre ea și Bianca Drăgușanu. După 8 ani de relație, artista și Victor Slav s-au despărțit, iar prezentatorul tv s-a cuplat cu nimeni alta decât Bianca Drăgușanu. Nici această relație nu a fost una reușită, însă Victor a ales să se căsătorească cu blondina care i-a furat inima.

În acel moment, presa scria despre existența unor rivalități între Anda Adam și Bianca Drăgușanu, mai ales că actuala iubită a lui Gabi Bădălău avea mereu replici acide față de fosta parteneră a lui Victor Slav.

„Niciodată nu a fost o rivală și 80% din articolele apărute, în momentul în care ei au devenit un cuplu, au fost foarte mult inventate. Cred că ne-ar lua o emisiune întreagă să povestim despre fiecare articol în parte și ce procent din el are sâmbure de adevăr. Niciodată nu am încercat să o copiez și nu am făcut-o pentru că suntem și foarte diferite ca stil.", a mărturisit Anda Adam, în emisiunea de la KanalD

Citește și:

Bianca Drăgușanu i-a dat dreptate Andei Adam și a mărturisit că nu au fost niciodată rivale, menționând despre Anda Adam că „a fost foarte ofticată de faptul că eu m-am măritat cu Victor în 6 luni și ea nu a reușit în 8 ani”.

Anda Adam i-a dat dreptate Biancăi Drăgușanu

Anda Adam i-a dat dreptate Biancăi Drăgușanu și a confirmat că declarațiile sale sunt cât se poate de adevărate.

„Este adevărat tot ce spune ea. Între noi două nu a existat și nu există niciun fel de rivalitate”, a declarat Anda Adam pentru Playtech.

Vizionare placuta


Kudika
11 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.