Setari Cookie-uri

Îi mai știi pe Traian și Corina de la MPFM? Frumoasa concurentă a devenit mămică pentru a doua oară!

Traian și Corina au fost unii dintre concurenții favorți ai publicului de la MPFM, iar povestea lor de dragoste a continuat și după ieșirea din competiție. Recent, cei doi au devenit părinți pentru a doua oară.

Cuplul format din Corina și Traian Enea a fost unul dintre cele mai votate în emisiunea MPFM. Publicul a stat cu sufletul la gură să vadă cum evolueză povestea lor de dragoste, iar fanii au continuat să îi susțină și după încheierea competiției.

Deși au existat divergențe între cei doi, în cadrul concursului, Corina și Traian și-au demonstrat unul altuia că sunt suflete pereche. Ei s-au mutat din România și și-au format familia pe care au visat-o.

Recent, Traian a postat o nouă fotografie cu fiul său nou născut. Concurentul de la MPFM le-a împărtășit fanilor bucuria de a deveni părinte a doua oară, printr-un sefie făcut chiar în maternitatea unde Corina a născut. Cel mic este înfășat și ținut în brațele protectoare ale tatălui său.

Citește și:

''Copilul meu este aici!'', a scris Traian Enea pe rețelele de socializare.

Traian și Corina trăiesc acum cele mai frumoase clipe, mai ales că acasă îi așteaptă o fetiță superbă, care seamănă perfect cu fosta concurentă MPFM.

Vizionare placuta


Kudika
11 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.