Setari Cookie-uri

Copiii Cristinei Spătar își doresc să fie adoptați de către noul soț al mamei lor. Cei mici își doresc să îi poarte numele

Lovitură dură pentru fostul soț al Cristinei Spătar! Copiii artistei își doresc să poarte numele actualului ei soț.

Cristina Spătar trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa. După ce l-a cunoscut pe omul de afaceri Vicențiu Mocanu, artista a simțit din nou ce înseamnă fericirea.

După divorțul de tatăl copiilor săi, Cristina Spătar s-a concentrat pe carieră și pe creșterea lui Albert (13 ani) și a Aidei (11 ani). Atunci când se aștepta mai puțin, dragostea a reintrat în viața ei, iar în luna decembrie, la câteva zile după ce a fost cerută în căsătorie, vedeta s-a căsătorit civil cu bărbatul care a făcut-o să zâmbească din nou.

Mai nou, surse din anturajul Cristinei Spătar au dezvăluit faptul că cei mici se înțeleg foarte bine cu noul partener de viață al artistei, ba mai mult, ei vor să fie adoptați de către tatăl vitreg.

„Copiii nu mai vor numele lui, vor să fie adoptați de către noul soț al Cristinei. Sunt foarte mari șanse ca Cristina și soțul ei să câștige, mai ales dacă se folosesc de faptul că (fostul soț) are cazier și a făcut închisoare”, au dezvăluit surse din anturajul Cristinei Spătar, pentru Click!

Citește și:

În anul 2016, artista și fostul soț au divorțat, iar Cristina Spătar l-a dat în judecată pentru neplata pensiei de întreținere. Acest fapt ar putea să conteze la cererea de custodie a copiilor.

Vizionare placuta


Kudika
11 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.