Setari Cookie-uri

Bianca Drăgușanu, planuri pentru noul an! Ce își dorește diva să obțină în 2023?

Bianca Drăgușanu și-a făcut din timp planuri pentru 2023. Ce obiective își dorește vedeta să atingă?

Bianca Drăgușanu știe exact ce vrea pentrul 2023 și nimeni și nimic nu o va opri din atingerea țelurilor sale. Vedeta și-a fixat clar obiectivele pentru noul an și speră ca tot ceea ce și-a planificat să se îndeplinească.

Așa cum poate se așteptau fanii ei, Bianca Drăgușanu își dorește să aibă cât mai mulți bani și să își extindă afacerile, însă acest obiectiv nu este în capul listei de dorințe. Iubita lui Gabi Bădălău își dorește echilibru și sănătate, pentru a-și duce la bun sfârșit toate planurile. Pe lângă bani, ea mai vrea să călătorească mult, așa cum a făcut și anul trecut, în destinații de lux.

”Îmi doresc echilibru, sănătate, dacă ai sănătate le faci pe toate. Îmi doresc ce își dorește orice om normal, îmi doresc pentru mine să nu mai fiu atât de permisivă și atât de naivă cu oamenii din jurul meu, oricum am învățat asta de-a lungul timpului și putere de muncă și de concentrare, căci eu chiar am tot ce îmi doresc și ce poate să-și dorească un om.

Citește și:

Vreau să fac bani mulți rău de tot, vreau să mă concentrez asupra afacerilor mele și contractelor pe care le am și apoi am timp și de călătorii. Dacă sunt sănătoasă și am bani pot să le fac și pe astea”, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru spynews.ro.

Sărbători de iarnă de vis pentru blondină

Acum că s-au încheiat sărbătorile de iarnă, Bianca Drăgușanu este pregătită cu forțe proaspete pentru noul an. Ea s-a încărcat cu multă energie bună la final de an, mai ales că a petrecut alături de oamenii dragi sufletului ei.

Bianca Drăgușanu a încheiat anul 2022 distrându-se pe cinste, la un local de lux, unde s-a răsfățat cu cele mei gustoase preparate.

”Sărbătorile au fost normale, frumoase, nimic ieșit din comun, lângă persoanele care mă iubesc, într-un mediu extraordinar, într-o locație superbă în care se realizează și nunți, alături de toți oamenii dragi mie și toți cei care mă iubesc. Mâncarea deosebită, meniul superb, localul extraordinar de frumos, unul dintre cele mai frumoase locuri unde poți să-ți faci nunta, o locație superbă, de altfel”, a mai adăugat vedeta.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.