Setari Cookie-uri

Andreea Mantea nu își mai dorește să aibă iubit! Ce planuri are vedeta?

Andreea Mantea nu își mai dorește să aibă nicio relație, asta după ce a suferit enorm în trecut. Vedeta vrea să se redescopere.

Andreea Mantea este o femeie puternică, care știe ce vrea de la viață. Vedeta și-a concentrat atenția asupra creșterii și educării fiului ei, David și și-a ținut viața amoroasă ascunsă de ochii publicului.

După despărțirea de Cristi Mitrea, ea a trăit o poveste de dragoste cu un bărbat misterios, pe care nu l-a prezentat niciodată fanilor ei. Timp de 5 ani, Andreea a fost într-o relație ce părea a fi promițătoare, mai ales că primise și inelul de logodnă.

Totuși, de doi ani de zile, Andreea este singură și nu își mai dorește să fie într-o altă relație. Ea vrea să se concentreze pe propria persoană și să se dezvolte pe plan personal.

„Nu există absolut nimeni. În acest moment mă focusez pe mine, mă redescopăr. Sunt foarte multe lucruri pe care eu nu le știam despre mine, pentru că am fost concentrată pe alte persoane din viața mea și pur și simplu mi-a fost dor să fiu eu cu mine. În acest moment, cea mai importantă persoană care ar merita să fie în viața mea, excepție făcând, bineînțeles, fiul meu, David, este persoana mea. De asemenea, contează în viața mea foarte mult prietenii, familia, dar în plan amoros nu îmi doresc pe cineva. Sunt foarte împlinită. Cred că aveam nevoie de asta”, a declarat Andreea Mantea pentru Kanal D.

Citește și:

Andreea Mantea a vorbit și despre relația toxică în care s- aflat și a mărturisit ce înseamnă să iubești cu adevărat, din punctul ei de vedere.

„Dacă ești în relația nepotrivită, în relația nefericită… Eu nu am fost în nicio relație toxică, până la ultima. Sunt fericită eu. A te îndrăgosti e una, a iubi e alta. Din punctul meu de vedere, o relație este atunci când cei doi se reîndrăgostesc unul de celălalt, aproape în fiecare zi. Să nu fie limite, să nu fie «n-ai voie, nu poți, de ce», să nu fie o critică, să nu fie o ceartă continuă, un reproș continuu, să nu fie obositor”, a declarat vedeta, în emisiunea pe care o prezintă.

Vizionare placuta


Kudika
12 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.