Setari Cookie-uri

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Cătălin Măruță! Cum a decurs intervenția chirurgicală?

Cătălin Măruță a făcut primele declarații, după ce a ieșit din sala de operație. Andra va rămâne internată cu el.

Cătălin Măruță a fost supus ieri unei intervenții chirurgicale de ruptură de ligamente încrucișate, iar cu mari emoții le-a mărturisit fanilor săi că s-a internat la un spital privat din Capitală. Mai mult, Andra a cerut să se interneze alături de soțul ei, pentru a-i fi alături în orice moment.

După ce prezentatorul tv a ieșit din sala de operații, el a făcut câteva mărturisiri despre intervenția la care a fost supus. Măruță a putut vedea toată intervenția, fără să simtă, însă, durere, pentru că medicii i-au administrat anestezie locală.

„Gata, pacientul a supraviețuit (n.r. zâmbește). M-a așteptat și asistenta mea personală. (...) Ideea e că am fost live. Pe parcursul întregii operații am stat de vorbă cu doctorul. Nu am fost anesteziat total. Eram live cu el, cu doctorul și povestea ce se întâmplă. Am văzut toată intervenția. Încă mai sunt conectat, ca să fie totul în regulă. (...) Foarte interesant să îți vezi operația în timp real, live, în timp ce se face operația, tu să te uiți acolo și să nu simți nimic”, a povestit Cătălin Măruță, pe Instagram.

Citește și:

La rândul ei, Andra le-a povestit fanilor că soțul ei se simte bine, cu excepția faptului că i-a scăzut tonalitatea vocii, din cauza anesteziei. În zilele următoare, artista îi va fi alături lui Cătălin Măruță și îl va ajuta în procesul post recuperator.

„E totul în regulă, se simte bine. I-a scăzut puțin vocea de la anestezie, așa mi s-a întâmplat și mie atunci (...) A ajuns în salon, e bine”, a povestit Andra, pe Instagram.

În tot acest timp, Adela Popescu va modera emisiunea de la ProTv, în locul lui Cătălin Măruță.

Vizionare placuta


Kudika
13 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.