Setari Cookie-uri

Anna Kendrick a fost înșelată timp de un an de iubit! Actriței i-a fost foarte greu să creadă, deși dovezile erau clare

Anna Kendrick a avut parte de o experiență nefericită în trecut, atunci când se afla într-o relație de 6 ani cu un fost iubit. Ea a fost înșelată timp de un an și chiar dacă dovezile au fost clare, actrița tot nu putea crede că iubitul ei are o amantă.

Cunoscuta actriță Anna Kendrick a vorbit despre infidelitatea pe care a trăit-o timp de un an de zile, din partea unui fost iubit. Ea a trăit o poveste de dragoste timp de 6 ani, care s-a terminat după ce actrița a aflat că este înșelată de mai bine de un an.

Actrița a găsit mesaje între iubitul ei și amanta sa, însă el a negat totul. Mai mult, bărbatul a încercat să o manipuleze și să o facă pe vedetă se se îndoiască de judecata ei.

Anna Kendrick a dezvăluit totul în podcastul lui Dax Shepard și a declarat că mesajele dintre iubitul ei și cealaltă femeie erau legate de relațiile sexuale pe care cei doi le întrețineau. Iubitul ei îi declarase dragostea amantei, însă femeia l-a refuzat atunci când el i-a propus să formeze un cuplu.

După ce Anna a văzut toate acele mesaje transmise pe parcursul unui an, ea l-a confruntat pe iubitul ei, care nega în continuare că ar fi înșelat-o.

Citește și:

Actrița i-a dat un mesaj amantei, care ulterior a și sunat-o și și-a cerut iertare pentru situația nefericită creată în jurul ei. Acela a fost momentul în care Anna Kendrick și-a dat seama cu adevărat că a fost înșelată de cel în care avea atât de multă încredere.

Vizionare placuta


Kudika
13 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.