Setari Cookie-uri

Băutura minune recomandată de Lidia Fecioru, pentru creșterea imunității

Lidia Fecioru a făcut o recomandare pentu toți cei care își doresc o imunitate mai puternică, în special în această perioadă de viroze și gripă.

Lidia Fecioru a făcut o recomandare pentru creșterea imunătății, mai ales că traversăm o perioadă dificilă din punct de vedere al virozelor și a gripei tot mai des întâlnite. În cadrul emisiunii "Adevăruri Ascunse", Lidia Fecioru a dezvăluit cum ne putem prepara singuri acasă o băutură care îmbunătășește sistemul de apărare al organismului, tratează bronșita, tusea și curăță vasele de sânge craniene.

Pentru prepararea băuturii miraculoase este nevoie de 100 grame hrean, 100 grame usturoi, 100 grame ceapă și 300 de grame miere. Toate ingredientele se amestecă după ce au fost tocate în prealabil. Se consumă câte 3 lingurițe pe zi, înainte de masă.

"Se poate face această cantitate pe jumătate pentru o săptămână de tratament, că tot suntem în perioada de gripă.

Citește și:

Se pun 100 de grame de hrean, 100 de grame de usturoi, 100 de grame de ceapă, 300 de grame de miere, se amestecă toate după ce au fost date prin maşină şi se iau trei linguri pe zi.

În primul rând, creşte imunitatea şi, în al doilea rând, ne poate trata inclusiv bronşita.

Leacul creşte imunitatea organismului, dar ajută şi la curăţarea vaselor de sânge craniene, bronşită, tuse", a spus Lidia Fecioru, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

Preparatul se va consuma timp de două săptămâni, cu 30 de minute înainte de fiecare masă. Băutura se va păstra la frigider, într-un borcan.

"Tratamentul se ia cu jumătate de oră înainte de masă. Acesta se face timp de 14 zile. Îl depozităm într-un borcan, în frigider şi luăm câte o lingură de trei ori pe zi", a mai spus Lidia Fecioru în emisiunea de la Antena3.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.