Setari Cookie-uri

Horia Brenciu, mărturisiri emoționante despre tatăl său. Au trecut 7 ani de când cel care l-a crescut s-a stins din viață

Horia Brenciu a publicat o fotografie emoționantă cu tatăl său, la 7 ani de când acesta s-a stins din viață.

Horia Brenciu a publicat pe pagina sa de Instagram o fotografie cu tatăl său, cel care l-a crescut singur, după ce mama sa a murit. Artistul avea doar 9 ani atunci când tatăl său și-a asumat toată responsabilitatea de creștere a lui, iar pentru acest fapt îi va rămâne recunoscător pentru totdeauna.

Recent, Brenciu a distribuit fotografia cu tatăl său, declarând cât de dor îi este de părintele său. Artistul a mai menționat că se gândește la el în fiecare zi și încă vrea să îl sune și să îi vorbească despre familia frumoasă pe care și-a creat-o.

„Au trecut 7 ani de când tata a dispărut de lângă noi și aproape în fiecare zi vreau să-l sun să-i vorbesc despre mine, despre familia mea și despre lumea asta nebună și transformările ei. Ne rămân amintirile, ne rămâne educația, ne rămâne dragostea pe care, acum, o dăm mai departe copiilor noștri. Slavă părinților noștri”, a scris Horia Brenciu pe Instagram.

Citește și:

Horia Brenciu, un tată fericit

Horia Brenciu este un tată fericit și nici nu se putea altfel. Artistul are o familie frumoasă alături de Alice Dumitrescu. Împreună au o fetiță, Mina, însă sunt părinți și pentru cele două fete ale lui Alice, Maria și Andreea, dar și pentru Toma, băiețelul pe care l-au adoptat.

Vizionare placuta


Kudika
13 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.