Setari Cookie-uri

Fetița lui Mihai Morar, operată de urgență la un spital de stat din Capitală! Mihai Morar, destăinuri emoționante

Roua, fiica mea mică a lui Mihai Morar a fost operată de urgență la finalul anului trecut. Omul de radio a făcut mărturisiri emoționante despre experiența dificilă prin care a trecut familia sa.

Mihai Morar a lipsit o perioadă de la radio, însă nu a oferit prea multe explicații despre motivele care îl țin departe de publicul său. Acum, însă, prezentatorul a fost pregătit să vorbească despre una dintre cele mai grele situații prin care a trecut familia sa, la finalul anului trecut.

Fiica lui cea mică, Roua a fost operată de urgență la Spitalul Marie Curie din București, acolo unde a stat internată mai întâi cu mama sa, apoi cu tatăl său. Micuța a suferit o pneumonie severă, iar plămânii i-au fost puternic afectați.

„Diagnosticul era de pneumonie cu acumulare mare de lichid. Roua și mama ei sunt urcate în ambulanță, traversează tot orașul și ajung la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Marie Curie. Mi se părea că e prea mult pentru un copil, într-o singură zi. Roua nu văzuse vreun salon de spital sau vreo cameră de gardă până la vârsta ei. Ambulanțele erau doar niște jucării din camera ei, în niciun caz o realitate.

Citește și:

Numai că realitatea era mai dură de atât. La Marie Curie am aflat ce o așteaptă pe Roua. Pneumonia era atât de agresivă încât medicii au hotărât să o opereze pentru a-i drena lichidul din plămâni. Nu știu când v-ați simțit voi neputincioși ultima oară, dar neputința de a face ceva pentru copilul tău bolnav este, sigur, cel mai greu de dus dintre toate neputințele. Răspunsul a venit în creierii nopții, spre dimineață, de pe holurile unui spital, iar soția mi-a scris: «Dacă plămânul e necrozat, îi vor scoate o parte din el»”, a spus Mihai Morar pe canalul său de YouTube.

Omul de radio le-a mulțumit medicilor de la spital pentru felul în care s-au purtat cu Roua. Cea mică spune că își dorește să devină medic, atunci când va crește. Morar a menționat că deși sistemul de sănătate românesc este șubred, există și oameni care își fac meseria cu dăruire și pasiune.

Citește și:

„Roua a fost operată, tratată și salvată într-un spital de stat, fără niciun telefon, fără nicio intervenție. Pacienta s-a numit Roua Morar, nu fiica lui Morar. Știu că e la modă să dărâmi sistemul de sănătate, și așa șubred, dar în sistemul de stat există oaze de umanitate, cum e locul ăsta în care a fost fiica mea”, a mai povestit vedeta.

Vizionare placuta


Kudika
13 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.