Setari Cookie-uri

Claudia Pătrășcanu l-a sunat pe Victor Slav? Declarații bombă făcute de Bianca Drăgușanu despre fosta soție a iubitului ei

Bianca Drăgușanu a făcut mărturisiri bombă despre Claudia Pătrășcanu, după ce artista a afirmat că nu își dorește ca băieții ei să stea în preajma blondinei.

Bianca Drăgușanu tună și fulgeră, după ce fosta soție a lui Gabi Bădălău a făcut declarații care au iritat-o pe blondină! Claudia Pătrășcanu nu își dorește ca cei doi copii ai ei să petreacă timp cu iubita tatălui lor, și susține că cei mici au fost obligați să se întâlnească cu Bianca, în timp ce se afla în vizită la tatăl lor.

Mai mult, artista a spus pentru Antena Stars că Bianca Drăgușanu a amenințat-o. Blondina neagă aceste acuzații și spune că lucrurile stau exact invers.

”Femeia e clar plecată cu pluta, are crize de gelozie, de frustrare, în mod periodic în ceea ce mă privește. Se contrazice de două ori pe propoziție, iar ca exemplu a zis că nu o interesează persoana mea. Dacă nu o intersează persoana mea de ce vorbește? Consider că pe ea nu o bagă nimeni în seamă cu meseria cu care se bate în piept că o are. Minte, aberează și se penibilizează singură”, a spus Bianca Drăgușanu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Citește și:

Iubita lui Gabi Bădălău susține că are mesaje compromițătoare cu Claudia Pătrășcanu, pe care le va face publice prin intermediul avocatului și al presei.

”A ajuns foarte departe cu circul ăsta penibil pe care îl tot face. Am mesajele dânsei pe care o să le pun la dispoziția avocatului și presei, să vedeți cine pe cine amenință, sunt amenințată de această femeie care din partea mea nu merită niciun scuipat, că îi dau valoare numai când vorbesc despre ea”, a mai spus Bianca Drăgușanu despre Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu l-a sunat pe Victor Slav

Claudia Pătrășcanu l-ar fi sunat chiar și pe Victor Slav, cerându-i informații despre Bianca Drăgușanu. Potrivit blondinei, fostul ei soț i-a închis telefonul și i-a spus că nu dorește să se implice în scandalul dintre cele două.

Citește și:

”Este de-a dreptul penibilă să vii să te lauzi cu câștiguri pe care oricum nu le-ai dobândit vreodată, să vii să te compari vreodată cu mine, să vii să vorbești despre mine și mai ales să-l suni pe tatăl copilului meu, Victor Slav, să-i vorbească urât despre mine. E atât de disperată încât a ajuns să facă gesturi de necontrolat. Până și Victor i-a închis telefonul și a spus că e de Spitalul 9”, a mai zis Bianca Drăgușanu, pentru Spynews.ro.

Vizionare placuta


Kudika
13 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.