Setari Cookie-uri

Deși acum are mare grijă de silueta ei, Nicoleta Nucă nu a băut apă până la vârsta de 15 ani!

Nicoleta Nucă a dezvăluit cât de greu i-a fost să înceapă să bea apă, după ce, până la vârsta de 15 ani, ea nu a suportat gustul.

Nicoleta Nucă (28 de ani) are mare grijă de silueta sa și face în mod regulat sport și este atentă la tot ceea ce mănâncă. Vedeta se hidratează corespunzător și se ține departe de dulciurile din comerț sau prăjeli.

Cu toate că acum știe cât de importantă este apa în rutina sa de zi cu zi, artista a avut o perioadă lungă de timp în care nu a băut apă, pentru că nu i-a suportat gustul. Până la vârsta de 15 ani, Nicoleta Nucă nu concepea să bea apă, astfel că ea consuma ceaiuri și sucuri deloc sănătoase.

„Sincer nu beau suficientă apă. O să fiu foarte sinceră. Încerc să mă forțez să beau mai multă apă, dar oricum nu este suficientă pentru nevoile organismului meu, dar mai compensez că mănânc foarte multe fructe, legume și atunci, să zicem că se mai echilibrează balanța în privința asta.

Citește și:

În ceea ce privește băutul apei, eu undeva până pe la 15 ani aproape că nu știam cum este gustul apei. Nu înțelegeam cum poate lumea să bea apă, curată, apă simplă. Psihicul meu nu accepta acest lucru încât mi se făcea greață la propriu, îmi venea să vomit de la sezanția de apă goală, apă fără niciun gust”, a dezvăluit Nicoleta Nucă pentru EGO.ro.

După ce s-a apucat serios de sport, Nicoleta Nucă și-a schimbat și obiceiurile alimentare. Antrenorul ei a sfătuit-o să consume mai multă apă dacă vrea să slăbească. Acum, apa este esențială în viața artistei și spune că foarte rar se mai atinge de sucurile pe care înainte le consuma zilnic.

"Antrenorul mi-a explicat foarte clar că dacă vreau să slăbesc și să arăt bine, să-mi arate și pielea frumos, trebuie să nu mai beau prostii cu zahăr, nu mai mănânc tâmpenii de tot felul cu zahăr și prăjeli. Mi-a zis că pot să mănânc ce vreau eu, dar să mănânc sănătos, gătit cum trebuie. Așa că am înțeles din prima misiune și de atunci apa a devenit ingredientul, ca să zic așa, necesar din viața mea.

Citește și:

Fundamental chiar. Acum beau doar apă plată. Restul sucurilor sau alte chestii le beau din an în Paște, foarte rar, atunci când mi se întâmplă să mai calc strâmb, să mai bag un fast-food așa, atunci beau și un suc că altfel nu merge. Dar în rest apa plată este sfântă pentru mine”, a mai adăugat Nicoleta Nică pentru sursa citată.

Vizionare placuta


Kudika
16 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.