Setari Cookie-uri

Horia Brenciu, întrebăre picantă pentru Lidia Buble: Când vă sărutați, nu-l deranjează nasul tău?

Lidia Buble a fost invitata lui Horia Brenciu, în cel mai nou episod al podcastului său. Artista a primit din partea lui Brenciu o întrebare picantă, legată de forma nasului său.

Horia Brenciu a avut-o ca invitată pe Lidia Buble, în cel mai nou episod al emisiunii sale online. Lidia Buble a vorbit despre carieră, viața de familie, dar și despre relația actuală de dragoste. La un moment dat, Brenciu i-a pus o întrebare picantă artistei, însă ea a reușit să îl surprindă cu răspunsul său.

Horia Brenciu: Vreau să te întreb asta.

Lidia Buble: Ia!

Horia Brenciu: Când vă sărutați, nu-l deranjează nasul tău? Eu nu am avut niciodată o persoană cu nas ca al tău.

„Bă, pe el nu, pe mine. Mie mi se turtește. Și el are nasul mare (n.r. – bărbatul din viața ei). Și să știi că toți bărbații care au trecut prin viața mea s-au îndrăgostit în primul rând de nasul meu. Și toți m-au pus să jur că eu niciodată nu o să mă ating de el. Pe ei asta i-a atras, că li se pare că am un nas foarte sexy”, a declarat solista.

Citește și:

Lidia Buble își dorește 3 copii

Lidia Buble se gândește la căsătorie și își dorește să aibă 3 copii. Artista provine dintr-o familie numeroasă și iubește enorm copiii. Totuși, artista a declarat că nu știe când va avea loc marele eveniment și nici nu pune presiune pe ea și așteaptă ca totul să se întâmple natural.

„N-am simțit niciodată o presiune, pentru că eu sunt omul căruia îi place foarte mult tot ceea ce înseamnă natural. Trebuie să se întâmple în mod firesc și natural. Când o fi să vină Făt-Frumos pe un cal alb, o să se întâmple. Da, îmi doresc să mă căsătoresc, îmi doresc copii. Trei băieți, dacă se poate, ar fi ideal pentru mine, dar nu pun presiune pe mine și nici nu las să mă preseze vorbele venite din partea celorlalți”, a spus Lidia Buble în podcast-ul moderat de Mihai și Elwira Petre

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.