Setari Cookie-uri

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan fac nuntă în 2023! Când va avea loc fericitul eveniment?

Adriana Bahmuțeanu și George au stabilit data nunții și se pregătesc pentru fericitul eveniment. Bahmu își dorește să rămână însărcinată până atunci și să formeze o familie numeroasă și fericită.

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au stabilit data nunții, iar cei doi abia așteaptă să facă pasul cel mare. După ce s-au logodit la biserică în mare secret, acolo unde băieții celor doi le-au fost martori, Bahmu și iubitul american își doresc să treacă la următorul pas.

Adriana Bahmuțeanu și George vor deveni soț și soție în acest an și își doresc o familie numeroasă. George a anunțat data fericitului eveniment, 30 iunie și a mărturisit că pregătirile sunt în toi.

„Deja ne uităm la calendar, pe iunie. Ne uităm să nu fie sărbătoare sau post. (…) Vineri, pe 30 (n.r. – iunie). (…)

În iunie o să fim oficial soț și soție, cu hârtie, cu documente, cu tot, la primărie”, a spus George, logodnicul Adrianei Bahmuțeanu, pentru Antena Stars, conform spynews.ro.

Citește și:

Adriana Bahmuțeanu, din nou mămică

Adriana Bahmuțeanu își dorește să devină din nou mămică, iar pentru asta s-a asigurat că este perfect sănătoasă. Medicul le-a dat acordul cu privire la conceperea unui bebeluș, iar George a anunțat mândru că s-au apucat de treabă.

„Ne mai dorim un copil! Medicul a zis că aparatul funcționează, să vină armăsarul! Deci doctorul este super, toate analizele s-au făcut și este bine totul, este muncă în progres acum”, a spus logodnicul Adrianei, într-un interviu pentru „Xtra Night Show”.

Vizionare placuta


Kudika
16 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.