Setari Cookie-uri

Georgiana Lobonț divorțează de soțul ei, după 8 ani de mariaj! Rareș Ciciovan și-a dorit separarea de mama copiilor săi

Nimeni nu s-ar fi așteptat la una ca asta! Georgiana Lobonț divorțează de Rareș Ciciovan, deși, în urmă cu câteva zile, ea posta pe Instagram poze împreună cu familia din vacanța din Maldive.

Georgiana Lobonț divorțează de Rareș Ciciovan, bărbatul alături de care a întemeiat o familie și care este și managerul său. Deși întotdeauna au părut familia perfectă, iar soțul artistei o însoțea la fiecare eveniment și o susținea din public, iată că povestea lor de dragoste a ajuns la final.

Rareș Ciciovan este cel care și-a dorit divorțul și a confirmat pentru spynews.ro că zvonurile din presă sunt adevărate. Tensiunea se cunoaște din declarațiile sale, însă momentan nu se știe ce l-a făcut pe managerul artistei să ajungă să ia o astfel de decizie radicală.

„Nu am înaintat actele de divorț, le-am făcut extra pentru că am și eu prieteni în România. S-a terminat, cu asta am spus tot, un nou început pentru fiecare. Impulsul de moment e de ani de zile, nu poate fi impuls de moment, impulsul de moment nu se referă la ce s-a întâmplat astăzi. Să nu mă înțelegeți greșit, s-a terminat, e simplu”, a spus soțul Georgianei Lobonț pentru Spynews.ro.

Citește și:

În vârstă de 28 de ani, Georgiana Lobonț nu a făcut nicio declarație până în acest moment. Soțul ei este însă hotărât să divorțeze de cea care i-a oferit doi copii superbi.

„Și la mine par afaceri foarte bune, una e să pară, alta e să fie. Nu știu, să o sunați și pe ea, să vă răspundă, nu știu. Nu are ce să zică ea urât rău despre mine, că ce? (…) Am făcut doi copii, sunt frumoși, deștepți, seamănă cu mine, ce să zică”, a mai zis Rareș Ciciovan.

Bărbatul a mai menționat că nu mai există nicio șansă de împăcare între cei doi. Mai mult, el a spus că orice sfârșit este un nou început și că nu întotdeauna cea ce se vede pe Instagram este și real.

„Acum cinci ani poate era posibilă treaba asta (n.r. – să se împace) dar acum, astăzi, e gata, orice început are și un final. Chiar dacă doi oameni fac copii, poate acei oameni nu sunt ok, poate unul merge în sus, altul în jos și e o diferență”, a mai spus soțul Georgianei Lobonț pentru sursa de mai sus.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.