Setari Cookie-uri

Andreea Bănică a suferit de depresie! Ce a motivat-o pe artistă să își învingă fricile?

Andreea Bănică a suferit o adevărată dramă atunci când și-a pierdut ambii părinți. Ea a suferit de anxietate și depresie, însă a reușit să se ridice și să țină fruntea sus, oricât de grele au fost situațiile prin care a trecut.

Andreea Bănică este o artistă mereu cu zâmbetul pe buze, încrezătoare în forțele proprii, gata oricând să ofere un sfat sau o încurajare celor care îi cer acest lucru. Vedeta are o relație deschisă cu fanii ei și le oferă adesea ponturi legate de familie, vacanțe sau preparate culinare.

Recent, ea i-a îndemnat pe fanii ei să îi adreseze întrebări, iar ea nu a ezitat să răspundă tuturor curiozităților celor care o urmăresc și o îndrăgesc de atât de mulți ani. Una din întrebări a fost legată de starea emoțională a Andreei, mai exact fanii au vrut să știe dacă ea a suferit vreodată de anxietate sau depresie și cum a reușit să treacă peste.

Andreea Bănică a recunoscut că a avut și astfel de perioade, însă ceea ce a ajutat-o cel mai mult a fost gândul la copiii ei. Familia reprezintă tot ceea ce are mai de preț, așadar artista este în stare să treacă peste orice obstacol de dragul celor apropiați.

Citește și:

''Cu toții avem. Nu există oameni fără probleme. Viața mi-a dat, dar mi-a și luat. M-am luptat cu mine ca să pot merge mai departe. Tot la mine am apelat ca să depășesc momentele urate... Autosugestia este cea mai bună. Mi-a spus mereu că trebuie să merg mai departe!

Tot timpul mă gândeam la tata care și-a dorit mereu să devin mare om. După ce am născut, ori de câte ori aveam probleme îmi spuneam că trebuie să merg mai departe pentru familia, copiii mei! Viața este un ''trebuie'' pentru mine!'', a scris Andreea Bănică pe rețelele de socializare.

Ambii părinți ai artistei au decedat

Andreea Bănică nu a avut o copilărie ușoară, însă moartea părinților săi a afectat-o enorm. Tatăl artistei s-a stins din viață atunci când ea avea 21 de ani, iar mama ei doi ani mai târziu.

Citește și:

„Cel mai mare regret al meu este că nu au putut să mă vadă mireasă, nu mi-au cunoscut copiii și că nu i-am avut lângă mine în momentele importante din viața mea”, povestește Andreea Bănică, într-un vlog pe canalul ei de Youtube.

Vizionare placuta


Kudika
17 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.