Setari Cookie-uri

Iulia Albu a renunțat la găină și și-a cumpărat un nou animal de companie! Despre ce este vorba?

Iulia Albu, care a avut în trecut 2 cocoși și o găină pe post pe animale de companie, și-a achiziționat acum o pisică de rasă scumpă.

Iulia Albu și-a surprins fanii de pe Instagram, atunci când le-a arătat noul membru al familiei sale. După ce, în trecut, a avut 2 cocoși și o găină, acum, vedeta s-a ales cu o pisică din rasa Cornish Rex.

„Tadaaaa! Doamnelor și domnilor, meet Jo Belle! Jobel îl cheamă, de fapt … cel mai iubitor, «torcăcios» și somnoros Cornish Rex din galaxie. Mi-a promis că la următorul shooting va sta și el treaz bine că sunt eu gătită toată ! Păi, se poate ?! ”, a scris Iulia Albu pe rețelele de socializare.

Ce a făcut criticul de modă cu găina și cocoșii pe care i-a avut?

De-a lungul timpului, Iulia Albu a stârnit numeroase controverse după ce s-a afișat cu găina pe care o avea ținută într-o zgardă. Internauții au blamat-o pentru felul în care chinuie animalele, însă acest lucru nu a intimidat-o pe Iulia Albu,

Citește și:

Ea a susținut întotdeauna că animalele ei nu sunt chinuite și că cei care îi aduc astfel de acuze nu înțeleg ceea ce face ea.

„Nu m-am gândit la asta. Oare puii din galantare ce părere au despre acest subiect? Nu este nimic greșit în a nu înțelege. Este profund greșit însă să blamezi argumentându-ți propria incapacitate”, a declarat vedeta, în urmă cu mai mulți ani.

Recent, în cadrul emisiunii IUmor, ea a spus și ce a făcut cu găina și cei doi cocoși ai ei. După ce păsările au murit, fosta soție a lui Mihai Albu le-a incinerat.

„Am avut 2 cocoși și o găină, «Luța Chioara». Toate aceste animale au fost conduse pe ultimul drum cu demnitate. Le-am incinerat. Și nu prin rotisare!”, a declarat Iulia Albu, la „iUmor”.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.