Setari Cookie-uri

Andreea Bălan, declarații de dragoste primite de la colegii de la America Express

Andreea Bălan nu este iubită doar de fanii ei, ci și de colegii din emisiunea America Express. Doi dintre ei i-au făcut declarații de dragoste frumoasei artiste.

Andreea Bălan este cunoscută ca având un număr mare de susținători pe rețelele sociale. Vedeta este iubită, însă, și de colegii de breaslă, care au văzut-o ca pe un adversar de temut, în emisiunea-concurs America Express.

Recent, frumoasa artistă a postat un video pe pagina ei de TikTok, în care colegii ei din competiția de la Antena 1 îi fac declarații de dragoste și îi pun în evidență calitățile.

''Îmi place foarte mult de Andreea Bălan este una dintre cele mai luptătoare și ambițioase femei. Nu m-a obligat să zic aceste lucruri pe cameră. Mulțumim că exiști Andreea Bălan! Am avut nevoie de ajutorul tău.'', a mărturisit Nelu Cortea pe pagina de Tik-Tok a vedetei.

La rândul său, Cătălin Bordea a avut doar cuvinte de laudă la adresa Andreei Bălan. El a mărturisit că o apreciază mult pe artistă pentru ambiția și determinarea de care dă dovadă.

Citește și:

''Eu vreau să mă mut într-un oraș în care Andreea Bălan e primar. Votați Andreea Bălan! Andreea e schimbarea! Am avut nevoie de ajutorul tău.'', a specificat Cătălin Bordea pe Tik-Tok.

Vizionare placuta


Kudika
17 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.