Setari Cookie-uri

Ruby și Andrei Ștefănescu, relație de dragoste secretă? Ce declară artista despre legătura cu prezentatorul tv

Ruby și Andrei Ștefănescu au vorbit despre zvonurile apărute în presă, potrivit cărora cei doi s-ar iubi în secret.

Zvonul potrivit căruia Ruby și Andrei Ștefănescu s-ar iubi în secret a luat amploare în presă. Cei doi artiști au negat că ar avea o relație, deși gurile rele au spus că și-ar fi declarat iubirea în timp ce se aflau împreună la un local din Capitală.

Ruby, care este într-o relație de mulți ani cu Robert a spus că niciodată nu s-a întâlnit cu Andrei Ștefănescu și că tot ce s-a vehiculat în presă este neadevărat. Mai mult, ea a declarat că nu are de ce să se justifice acest zvon. Artista îl apreciază pe Andrei Ștefănescu ca om, fiind un prieten de nădejde.

„Eu nu m-am întâlnit niciodată cu Andrei şi cu Robert în acelaşi loc şi nu este nicidecum vorba despre aşa ceva. Eu, pentru Andrei, am un respect incomensurabil pentru artistul care este, pentru omul care este, pentru sufletul pe care îl are şi atât.

Citește și:

Ne întâlnim la Nea Mărin şi aici se termină povestea. Noi ne întâlnim de cele mai multe ori la Nea Mărin, la emisiuni sau la diverse evenimente. Andrei este un om extraordinar şi îl iubesc într-un fel prietenesc şi amical. Ne înţelegem foarte bine. Îi iubesc şi pe Liviu, şi pe Andrei, îi iubesc împreună. Sunt doi oameni extraordinari, mă întâlnesc de ani de zile cu ei, facem lucruri extraordinare împreună, dar nici vorbă despre aşa ceva. Normal că şi Robert (n.r. – iubitul ei) îi cunoaşte.(…), a spus vedeta, pentru AntenaStars.ro.

La rândul său, Andrei Ștefănescu a negat bârfele din media, spunând că pe ei doi nu îi leagă mai mult decât o simplă simpatie. Artistul a confirmat cele spuse de Ruby, și anume că nu s-au întâlnit niciodată în oraș și că întrevederile celor doi au avut loc doar în cadrul emisiunilor sau evenimentelor.

Citește și:

„Eu pe Ruby o apreciez foarte mult, o plac foarte mult din punct de vedere profesional, este o fată extraordinară, un artist desăvârşit şi mă bucur că şi ea simte aceleaşi lucruri pentru mine. Niciodată nu m-am întânit cu ea, cu Robert la o masă sau altceva, singurele momente în care noi ne-am întâlnit au fost emisiunile TV, emisiuni pe care eu le-am prezentat sau în care am fost amândoi concurenţi.

Aşa că e o ştire care nu este adevărată, dar ce-i adevărat e că ne ştim bine, ne apreciem unul pe celălalt atât artistic, cât şi personal, dar nu mai mult decât e cazul. Eu pe Robert îl ştiu, e prieten cu mine, ea la fel, suntem prieteni, avem o prietenie frumoasă, dar atât, mai mult nu există. Ruby e pe drumul ei, eu sunt pe drumul meu, aşa că staţi liniştiţi, nu e nimic real în ştirile astea.”, a declarat Andrei Ștefănescu, în exclusivitate, la Antena Stars.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.