Setari Cookie-uri

Lavinia Pîrva, mărturisiri despre încercările prin care a trecut de-a lungul anilor

Lavinia Pîrva și-a deschis sufletul și a vorbit despre perioadele grele din viața ei, dar și ce lecții a învățat din situațiile mai puțin plăcute prin care a trecut.

Lavinia Pîrva are astăzi o familie reușită cu Ștefan Bănică Jr., iar rolul de mamă o împlinește pe frumoasa brunetă. Cu toate că acum trăiește viața pe care a visat-o, artista nu a fost tot timpul cu zâmbetul pe buze.

La un moment dat, în viața Laviniei Pîrva au existat situații mai puțin plăcute și a fost nevoită să le facă față, deși suferința pe care o simțea era una mare. Soția lui Ștefan Bănică Jr. și-a deschis sufletul și a vorbit despre clipele în care s-a simțit doborâtă, atunci când a primit numeroase critici în plan profesional, dar mai ales personal.

„Da, am avut senzaţia la un moment dat că sunt doborâtă. Dar din tot ce e mai puţin plăcut în viaţă poţi învăţa lucruri, dacă vrei cu adevărat şi dacă îţi pasă să înveţi ceva de la viaţă. De altfel, eu în clipa aceasta nu mai am absolut nici cea mai mică problemă cu cei care mă critică, nu mă plac sau mă judecă. Fiecare e liber să facă ce simte şi consider că lucrurile acestea le faci doar în momentul în care mai ai multe de învăţat”

Citește și:

Este firesc, toţi trecem pe acolo. Şi eu am judecat, şi eu am criticat, şi eu am fost uneori rea, poate, însă acum îmi dau seama, nemaiavând aceste sentimente, că am învăţat multe şi am evoluat. Ceea ce le doresc tuturor, e mult mai frumos şi reconfortant aici, în stadiul acesta”, a spus Lavinia Pîrva, pentru Viva!.

Chiar dacă și ea a făcut greșeli de-a lungul timpului, acum și-a învățat lecțiile. Lavinia Pîrva spune că a evoluat și că le dorește tuturor oamenilor să renunțe la resentimente, pentru că eliberarea sufletească este mult mai împlinitoare decât oricare alt sentiment.

Vizionare placuta


Kudika
19 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.