Setari Cookie-uri

Paris Hilton a devenit mamă pentru prima oară! Vedeta a apelat la ajutorul unei mame surogat

Paris Hilton și-a anunțat fanii că a devenit mamă pentru prima dată. Ea și soțul ei, multimilionarul Carter Reum au împreună un băiețel.

Paris Hilton (41 ani) a început noul an cu zâmbetul pe buze, asta după ce a devenit mama unui băiețel perfect sănătos. Micuțul a intrat în familia ei și a multimilionarului Carter Reum, cu ajutorul unei mame surogat.

Vedeta de peste ocean a publicat prima fotografie cu fiul ei nou-născut, iar alături a scris un mesaj emoționant. Momentan, Paris Hilton nu a oferit detalii cu privire la numele ales pentru băiețelul său și nici nu a publicat imagini cu chipul celui mic.

„Ești deja iubit cât nu pot exprima în cuvinte", a scris Paris Hilton, în dreptul fotografiei cu fiul său.

Paris Hilton a apelat la ajutorul unei mame surogat

Pentru a deveni mamă, Paris Hilton a apelat la ajutorul unei mame-surogat. Vedeta a fost fotografiată de paparazii pe 7 ianuarie, atunci când se afla la un restaurant cu prietenii săi. Alte dovezi potrivit cărora excentrica vedetă nu a fost niciodată însărcinată sunt imaginile surprinse la concertul de Anul Nou al lui Miley Cirus, unde Paris Hilton a purtat o rochie mulată, care i-a pus în evidență silueta de fotomodel.

Citește și:

„A fost mereu visul meu să devin mamă și sunt atât de fericită că eu și Carter ne-am găsit. Suntem extaziați să ne formăm o familie împreună, iar inimile noastre explodează de atâta iubire pentru fiul nostru”, a mai spus Paris Hilton după ce a devenit mamă.

Paris Hilton s-a căsătorit cu Carter Reum

După o tinerețe plină de extravaganțe, Paris Hilton și-a găsit liniștea în brațele omului dr afaceri Carter Reum. Cei doi formează un cuplu din 2019, iar în 2021 s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii demne de un film.

De-a lungul timpului, Paris Hilton nu a ezitat să își declare public dragostea față de partenerul ei de viață. Blondina a spus în repetate rânduri că își dorește să formeze o familie cu Carter Reum.

Citește și:

„În sfârșit mi-am găsit jumătatea. Este cel cu care aș vrea să-mi petrec tot restul vieții și să întemeiez o familie”, spunea Paris Hilton în 2019, atunci când să se întâlnească cu iubitul său.

Vizionare placuta


Kudika
25 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.