Setari Cookie-uri

Alimentul la care a renunțat Damian Drăghici pentru sănătatea sa. Artistul a slăbit 70 de kilograme!

Damian Drăghici a vorbit despre cea mai spectaculoasă transformare a sa, cea fizică și mentală. În urmă cu câțiva ani, artistul cântărea 163 de kilograme, iar sănătatea îi era pusă în pericol.

Damian Drăghici este unul dintre cei mai talentați artiști români, iar fanii săi îl apreciază pentru performanțele sale scenice, dar și pentru felul în care a ales să își trăiască viață.

Recent, el a povestit cum a reușit să slăbească 70 de kilograme, transformându-se nu doar fizic, ci și mental. Damian Drăghici și-a început călătoria către cunoașterea de sine în urmă cu mai mulți ani, iar de atunci el a reușit să facă schimbări majore în ceea ce îl privește.

Artistul a povestit recent că cea mai grea luptă a dus-o cu zahărul. Damian Drăghici era un mare adept al dulciurilor și putea mânca prăjituri de dimineața până seara. El a început să renunțe la alimentele nocive, iar acum se mai atinge de dulciuri ocazional, de sărbători.

Citește și:

„Eu am avut zile la rând când puteam să trăiesc doar din zahăr, nimic altceva. Când aveam problema, când eram foarte gras, eu nu eram gras de la mâncare, eram gras de la prăjituri. 163 de kilograme am avut, și acum depinde…pe timp de iarnă am undeva la 97-99, iar vara am 89-91.

Primul moment când îți dai seama că nu mai poți și, de fapt, dacă poți să înțelegi că zahărul este ascuns, după cum bine, știm, în orice. De obicei, cea mai mare greșeală este când facem o dietă fără grăsimi. Iaurtul fără grăsimi are zahăr mai mult, totul ce e redus de grăsimi are zahăr mai mult. În spatele zahărului se ascund carbohidrații, dar cel mai evident e zahărul pur”, a dezvăluit Damian Drăghici, pentru Protv.ro.

Acum, artistul reușește să își controleze pofta de dulce și știe cât de nocive sunt gustările cu zahăr. Mai mult, el spune că băiețelul lui în vârstă de 3 ani nu a mâncat niciodată zahăr, iar asta datorită partenerei de viață a artistului care pregătește dulciuri în casă, pe bază de fructe.

Citește și:

"În zilele în care mi-e poftă de dulce înseamnă că n-am dormit destul, că nu am mâncat grăsimile necesare, și nu am mâncat nuci sau somon, friptură, eu am fost 8 ani de zile vegan și de acolo am început să îmi dau seama de lucrul asta”, a mai explicat artistul. El foarte rar mai consumă zahăr, de sărbători a gustat câteva prăjituri. Până acum, fiul lui de 3 ani și 11 luni nu a mâncat deloc zahăr, mama lui îi face prăjituri cu fructe, cu banane sau altele.", a mai spus Damian Drăghici.

Tot el recomandă dieta Keto și mărturisește că este cea mai sănătoasă. Artistul a mai spus și cum arată un prânz sănătos pentru el, din care nu lipsește niciodată avocado.

„Nu trebuie să lipsească din dieta ta avocado, care e untul naturii, de la Dumnezeu, nucile care sunt foarte importante și apoi ține de tine dacă poți să ții dieta Keto, ar fi cea mai sănătoasă”, a mai dezvăluit el, în emisiunea lui Măruță.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.