Setari Cookie-uri

Andreea Bălan a izbucnit în lacrimi la America Express, după ce s-a întâlnit cu două femei care își cresc copiii singure

Andreea Bălan a început să plângă în cadrul show-ului America Express, după ce a cunoscut două femei care își creșteau copiii singure. Vedeta a făcut declarații și despre George Burcea, tatăl fetițelor sale.

Andreea Bălan a întâmpinat o situație delicată în show-ul America Express, care a făcut-o să lăcrimeze. Artista a fost impresionată de drama unor femei care își creșteau singure copiii și nu a putut să își stăpânească lacrimile, gândindu-se la tatăl fetițelor sale, George Burcea.

Andreea Bălan și George Burcea au divorțat la un an de când s-au căsătorit și de când artista a suferit un stop cardiac. Andreea a suferit enorm, însă a ales să își ierte fostul partener de viață și să se axeze pe creșterea fetițelor sale. În cadrul experienței de la America Express, ea a întâlnit o femeie văduvă, la numai 38 de ani, care își creștea singură copiii. Atunci, Andreea și-a dat seama cât de recunoscătoare este că tatăl fiicelor să facă parte din viața Elei și Clarei.

Citește și:

„Am rămas șocate. Soțul ei a murit acum o lună. Are doi copii: unul de un an și unul de 14 ani, care e afară la joacă, iar prietena ei, care tocmai s-a separat de bărbatul ei și s-au unit ele două ca să treacă peste greutățile astea. Din puținul lor, ne dau nouă să mâncăm. E incredibil. Îmi vine să plâng. Văduvă la 38 de ani, cu doi copii (…)

Efectiv, ne-au dat lacrimile, când au început să ne povestească. Ambele trebuie să își crească singure copiii și au o situație extrem de precară. Avea zâmbetul senin, curat, pe buze și tot timpul cu Dumnezeu”, a declarat Andreea Bălan, cu lacrimi în ochi.

Andreea Bălan consideră că acea întâlnire a fost o lecție pentru ea și Andreea Antonescu, care este separată, la rândul ei, de tatăl fiicei sale, Sienna. Artista a mărturisit că este recunoscătoare că George Burcea este în viață și face parte din copilăria micuțelor ei, chiar dacă ei doi au divorțat.

Citește și:

„A zis că Dumnezeu e mare și că ajută pe toată lumea. A fost o lecție pentru noi. Pot să ai tot și să n-ai nimic sau poți să ai nimic și să ai tot. Mereu încercăm să ne simțim recunoscătoare, dar acum mai mult ca niciodată, pentru că ne dăm seama că avem tot, avem copiii sănătoși, chiar dacă suntem separate de tații copiilor noștri, ei trăiesc, sunt în viața copiilor noștri, ceea ce e foarte important. A fost o adevărată lecție pentru noi. (…) Doar copiii îmi dau putere să merg înainte. Pentru ei trebuie să rezist”, a mai spus cântăreața.

Vizionare placuta


Kudika
25 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.