Setari Cookie-uri

Motivul pentru care Alina Ceușan a renunțat la bona internă pentru fiul ei! Vedeta o plătea pe bonă cu 1.000 de euro /lună

Alina Ceușan a renunțat la bona internă pe care o avea pentru fiul ei, Rock. Vedeta a mărturisit că de acum se va descurca alături de soțul său în ceea ce privește îngrijirea fiului ei.

Alina Ceușan a devenit mamă în 2020, atunci când a venit pe lume fiul său, Rock. Micuțul, în vârstă acum de 2 ani și câteva luni, a avut parte de îngrijirea permanentă a unei bone interne, pe nume Gilly, pe care influencerița a angajat-o.

Recent, blondina și-a surprins fanii atunci când le-a spus că a renunțat la bonă și că de acum încolo ea și soțul ei se vor descurca în ceea ce privește îngrijirea celui mic. Alina Ceușan a spus că micuțul merge la grădiniță și că bona îi va mai ajuta ocazional, doar atunci când va fi nevoie.

„Da, am renunțat pentru că ne descurcăm foarte bine doar noi, acum că e la grădiniță. Posibil să mai apelăm când avem nevoie, mie mi-a plăcut experiența. Însă momentan nu avea sens”. a dezvăluit vedeta, pe pagina sa de Instagram,

Citește și:

Alina Ceușan își mai dorește copii

Alina Ceușan își dorește ca fiul său să aibă cel puțin o surioară sau un frățior. Ea speră că în viitorul apropiat își va putea mări familia, pentru că, spune ea, un frate sau o soră este ca un înger pe pământ, pe care te poți baza necondiționat.

„Da, ne gândim, noi v-am spus de foarte multe ori, în super multe interviuri că ne dorim 2, chiar 3, cu siguranță, și vă anunțăm când va fi momentul. Am și eu o soră, la rândul meu, la fel așa și soțul meu, Raul, un frate și cred că e foarte important să crești cu frați și surori, pentru că sunt cumva îngerii tăi păzitori în lume, singurii oameni pe care te poți baza într-adevăr la nevoie. Sora mea, cel puțin, a demonstrat asta de-a lungul timpului”, a mărturisit Alina Ceușan, conform spynews.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.