Setari Cookie-uri

Răzvan Danciu a fost eliminat de la Survivor! Declarațile războinicului după părăsirea competiției

Răzvan Danciu a părăsit competiția Survivor! Ce declarații a făcut tânărul de 20 de ani despre experiența pe care a trăit-o?

Răzvan Danciu a fost eliminat din competiția Survivor, în ediția din această săptămână. Tânărul de 20 de ani a primit cele mai puține voturi din partea publicului, iar după trei luni de competiție, el a fost trimis acasă.

Cei trei războinici care au fost nominalizați pentru eliminare, după ce echipa lor a pierdut jocul de imunitate în această săptămână: Codruța Began, Răzvan Danciu și Andrei Neagu. După voturile telespectatorilor, Răzvan Danciu a fost cel care a trebuit să părăsească competiția.

„Nu am niciun regret că plec, mi se pare incredibil ca la 20 de ani să trăiești așa ceva, simt doar recunoștință și mlțumire pentru tot ce am trăit aici, pentru echipa asta minunată.
Am cunoscut prietenia adevărată, am avut șansa să cunosc și să concurez alături de persoane faimoase. Sunt foarte recunoscător, sunt lacrimi de fericire“, a spus Răzvan Danciu, după ce a aflat că e eliminat din concurs.

Citește și:

Pentru urmăritorii tânărului de 20 de ani, eliminarea sa a picat ca un trăsnet. Mulți internauți l-au încurajat și și-au arătat susținerea față de preferatul lor.

„Felicitări, Răzvan! Se pare că e nevoie de concurenți slab pregătiți pentru a lăsa avantaj Faimoșilor la următoarele confruntări. Tu ai fost un Războinic adevărat. (…)

Am judecat greșit ieșirile lui de la începutul concursului, ești un tip foarte serios, competitiv și cu o sensibilitate aparte. (…)

Fix la care nimeni nu se gândea că va ieşi, acela a ieşit. Eu nu cred că a fost votat mai puţin decât Andrei. Uitați de voturi, e doar «jocul» producătorilor pentru a crea suspans, surpriză… (…)

Felicitări pentru tot parcursul tău în Survivor! Ai dat dovadă de mult bun simț 👏 (…)", au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Citește și:

Cine este Răzvan Danciu

Răzvan Danciu are 20 de ani și este student la Școala Națională de Studii Politice și Administrative. El a obținut nota 10 la examenul de bacalaureat și s-a remarcat pe social media, acolo unde este foarte activ.

Atunci când a acceptat să participe la competiția Survivor, tânărul a recunoscut că are unele frici, însă a fost hotărât să intre în competiție și să ofere tot ceea ce este mai bun.

„Să dormim pe scândură, fără confortul unui pat. Îmi imaginez cum ne va ploua, deci va fi destul de greu. Cea mai mare frică este de a pierde multe jocuri de recompensă și de comunicare. Nu contează dacă e lupta mea sau nu: eu tot câștig. Îmi doresc să reprezint cât mai multă lume”, a spus tânărul pentru protv.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.