Setari Cookie-uri

Marius Elisei a părăsit-o pe Oana Roman! Cum se descurcă fiica lui Petre Roman de una singură?

Marius Elisei a plecat din casa Oanei Roman și a anunțat că nu mai vrea să aibă de-a face cu mama fetiței sale.

Despărțire neașteptată în showbiz! După 10 ani de relație, Marius Elisei și Oana Roman s-au despărțit și și-au anunțat decizia pe conturile de socializare. Se pare că Marius Elisei a fost cel care a făcut acest pas și a plecat deja din casa fostei sale soții.

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat în anul 2021 la notar, însă, după câteva luni, cei doi s-au împăcat. Cu toate că și-au acordat o nouă șansă, nici de această dată lucrurile nu au mers mai bine. În ultima vreme, fiica lui Petre Roman apărea tot mai tristă și obosită pe pagina sa de Instagram, iar fanii o asaltau cu întrebări legate de relația cu tatăl fiicei sale.

Recent, Oana Roman le-a împărtășit internauților faptul că ea și Marius Elisei au luat-o pe drumuri separate, asta după ce și-au dat seama că au perspective diferite asupra vieții. Mai mult, vedeta spune că a scăpat de o mare povară de pe umeri, însă este conștientă că îi va fi greu să se descurce de una singură.

Citește și:

„Este un lucru pe care nu l-am dorit cumva amândoi. Eu îi spun de foarte mult timp că trebuie să ne separăm definitiv, pentru că nu cred că mai avem nicio șansă să mai reparăm ceva în relația noastră, pentru că avem viziuni total diferite asupra vieții, dorințe total diferite în ceea ce privește viața. Vedem lucrurile total diferit. Am încercat cât s-a putut. Nu s-a mai putut. Este un lucru pe care și eu mi l-am dorit, dar mă repet.

Mi-aș fi dorit ca acest lucru să nu se întâmple acum, pentru că nu este OK că am rămas singură, cu toate pe cap”, a spus Oana Roman, pe Instagram.

Vedeta a continuat și le-a spus internauților că urmează o perioadă dificilă pentru ea, pentru că trebuie să se ocupe de una singură de fetița ei, de casă, de mama ei, dar să și muncească.

Citește și:

„Trebuie să am grijă și de copil și de casă, și de mama, și de cumpărături, și să muncesc, să plătesc facturi și să le fac pe toate, dar asta e. El nu mai locuiește cu noi. Am hotărât acest lucru, doar că el a hotărât să plece mai devreme decât am stabilit. Atâta tot. Cum am scris și în story-ul anterior, eu mă simt eliberată de o foarte mare povară, pentru că nu ne mai era bine împreună. Nici eu nu mai eram fericită, nici el nu era fericit. Fiecare cu greșelile lui. Fiecare cu problemele lui”, a mai spus Oana Roman.

Marius Elisei nu își mai dorește să aibă de-a face cu Oana Roman

Marius Elisei a confirmat despărțirea și a menționat că s-a mutat din casa fostei sale soții. El a spus că și-a dorit enorm o familie cu Oana Roman, însă neînțelegerile dintre ei și-au spus cuvântul. Mai mult, el nu mai vrea să audă de mama fetiței sale și preferă să păstreze anumite detalii legate de felul în care vor gestiona de acum încolo programul Isei.

Citește și:

„Da, este adevărat! E treaba noastră ce s-a întâmplat, cert e că nu mai suntem împreună și nu mai vreau să am legătură cu aceasta fată. Nu mai locuiesc cu ea. E treaba noastră cum vom face cu fetița. Detaliile interioare trebuie să rămână în interior, nu totul trebuie să fie făcut public”, a spus Marius Elisei pentru Spynews.ro.

Vizionare placuta


Kudika
27 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.