Setari Cookie-uri

Marcel Pavel le atacă pe femeile care au operații estetice! Ce crede artistul despre femeile care se lasă pe mâna esteticianului

Marcel Pavel le-a criticat dur pe femeile care apelează la operațiile estetice în mod exagerat. Cu toate acestea, artistul nu exclude varianta în care și el să își facă o intervenție de acest gen.

Marcel Pavel (63 ani) a vorbit în cel mai recent interviu, pentru emisiunea online FRESH by Unica, despre operațiile estetice. Artistul le-a criticat dur pe femeile care apelează în mod exagerat la intervențiile de acest fel și spune că acum toate reprezentantele sexului frumos seamănă între ele.

„Toate fetele au buzele făcute așa mari, seamănă toate între ele parcă au bot de rață. Nu știu dacă e necesar. Unele femei, pe care le consideram foarte frumoase, s-au mutilat pentru că au umblat la treaba asta. Când umbli la ce ți-a dat Dumnezeu e o problemă și când începi să te joci de-a Dumnezeu, tu ai o problemă! Te pedepsește! Toate au botul extraordinar, parcă sunt airbag-uri.

„Buzele acelea extrem de mari. Adică poți să ai un contur, să zicem, poate femeile care au avut ceva probleme, s-au îngrășat, după aceea au slăbit, și-au pus silicoane în anumite zone, mai înțelegi. Dar așa, să faci din asta o virtute și o laudă, e penibil. Mie mi se pare foarte urât și vulgar. Sunt demodat!”, a declarat Marcel Pavel, potrivit unica.ro.

Citește și:

Artistul a menționat că nu este împotriva operațiilor estetice, dacă este neapărată nevoie de ele. Cu toate acestea, chiar și el ar apela la ajutorul medicului estetician pentru ridicarea pleoapelor, o intervenție numită blefaroplastie.

„Probabil am să apelez la un doctor estetician, poate că la pleoape puțin, poate acolo, că sunt lăsate puțin. În rest, nu! Nici n-aș vrea și nici n-are sens, ce sunt cocotă masculină? Nu sunt! Nu vreau! Orice s-ar întâmpla se vede când umbli față”.

Marcel Pavel vrea să mai slăbească 12 kilograme

Marcel Pavel a dezvăluit că își dorește să mai dea jos câteva kilograme, mai exact 12. Tot el se confruntă cu poftele și recunoaște că este un gurmand adevărat și cu greu se poate abține de la mâncărurile preferate.

Citește și:

„Nu pot să mai spun că mă mențin în formă. Trebuie să dau jos 12 kilograme. Vreau să mă părăsească 12 kilograme cât mai repede. Sunt un gurmand, îmi place să mănânc, îmi place să beau un pahar de vin bun. Sunt pofticios, foarte pofticios și trebuie să mă abțin!”

Vizionare placuta


Kudika
27 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.