Setari Cookie-uri

Andreea Bălan a fost nevoită să continue de una singură cursa de la America Express. Ce s-a întâmplat cu Andreea Antonescu?

În ediția din această duminică de la America Express, Andreea Antonescu a lipsit din cursă pentru 2 zile, ceea ce a însemnat că Andreea Bălan a trebuit să se descurce de una singură.

Ediția din această duminică a emisiunii America Express a pus-o pe Andreea Bălan într-o situație inedită, însă s-a descurcat cu brio. Artista a fost nevoită să continue singură cursa, după ce Andreea Antonescu a fost nevoită să participe la un interviu foarte important.

Cu toate că a mers mai departe de una singură, Andreea Bălan a ajuns pe locul 3 în cursa pentru amuletă. Din păcate, ea nu a putut juca singură, astfel că Dinu și Jean Gavril i-au luat locul, ei ajungând pe locul 4.

„Am rămas și mai puțini decât de doream. Andreea (n.r. – Bălan) va fi singură astăzi și poate și o parte din ziua de mâine. Asta pentru că Andreea Antonescu a fost nevoită să plece pentru două zile, are un interviu pentru Green Card. Cu atât mai mult, e important pentru ea, pentru că o implică și pe fiica ei”, a spus Irina Fodor, în cadrul emisiunii „America Express”.

Citește și:

Andreea Bălan a fost puțin temătoare la aflarea veștii că va rămâne singură, însă acest lucru nu a făcut-o să dea înapoi. Ea și-a continuat drumul în concurs cu multă încredere în forțele proprii.

„Facem ce putem. Mă simt ciudat fără Andreea. Nu mi-aș fi dorit să rămân singură, dar nici nu mi-aș fi dorit să fim descalificate din toată competiția doar pentru o zi că lipește ea, așa că sper să mă descurc”, a mărturisit Andreea Bălan.

Andreea Antonescu a obținut cetățenie americană

Andreea Antonescu și-a anunțat fanii de pe Instagram că și-a îndeplinit un mare vis, acela de a deveni cetățean american. Se pare că acesta a fost și motivul pentru care artista nu a putut să fie alături de Andreea Bălan în cele 2 zile de competiție.

Citește și:

„Cu o mare bucurie în suflet vă anunț că am reușit să împlinesc visul fetiței Andreea de la 10 ani, am devenit cetățean american! US.”, a scris jumătatea Andre, pe rețelele de socializare.

Vizionare placuta


Kudika
30 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.