Setari Cookie-uri

Oana Zăvoranu, un nou mesaj dur după ce s-a zvonit că divorțrază de Alex Ashraf

Oana Zăvoranu a postat un nou mesaj legat de zvonurile cu privire la divorțul dintre ea și Alex Ashraf.

Oana Zăvoranu nu trece prin cea mai liniștită perioadă din viața sa. Vedeta se confruntă cu probleme financiare la clinica medicală pe care o deține, însă nici în dragoste lucrurile nu stau mai bine.

În urmă cu o săptămână, paparazii spynews.ro l-a surprins pe soțul Oanei Zăvoranu luând cina în compania unei tinere domnișoare misterioase. Ulterior, cei doi au înnoptat acasă la femeia misterioasă, iar a doua zi au iesit la plimbare cu câinii tinerei.

Alex Ashraf nu a dorit să comenteze imaginile surprinse și a răspuns că nu vorbește cu presa. De partea cealaltă, Oana Zăvoranu i-a sfătuit pe internauți să creadă doar ceea ce spune ea și să nu dea crezare informațiilor din online.

Acum, vedeta a postat un nou mesaj în care a scris că dacă va avea ceva de spus în legătură cu acest subiect, o va face, fără să fie întrebată de presă.

Citește și:

„Nu pot închide gura lumii, care trăiește viața mea mai mult decât pe a ei. Dar pot alege să trăiesc fix așa cum vreau și în continuare să mă bag în pat cu cine simte sufletul și inima mea, fără să mă prostituez la propriu și la figurat. Eu nu m-am prostituat în viața mea. Asta face diferența”, este o parte a mesajului scris de Oana pe Instagram.

Vedeta a continuat mesajul și a mai spus că nu vrea să declare nimic și i-a îndemnat pe urmăritorii ei să își trăiască viața în realitate, nu pe internet.

„Știu eu mai bine ce fac și ce am în cap. Trăiți-vă viața în realitate, nu pe net. Oamenii știu ce zic. Trepanații, nu! Și nici nu trebuie. Mai e nevoie și de d-ăștia”, a completat Zăvoranu.

Alex Ashraf, o nouă relație?!

Oana Zăvoranu a declarat de-a lungul timpului că Alex Ashraf este sufletul ei pereche și că el este bărbatul care a învățat-o ce înseamnă iubirea necondiționată. Bărbatul a luptat mult pentru a o cuceri pe vedetă, mai ales că ea are mulți pretendenți care roiesc în jurul său.

Citește și:

Zvonurile cu privire la divorțul celor doi au apărut după ce în presă au apărut fotografii cu Alex Ashraf și tânăra misterioasă. Contactat de jurnaliștii spynews.ro, încă soțul Oanei Zăvoranu a avut o reacție acidă.

„Nu vorbesc cu presa! N-am nicio declarație de dat, lăsați-mă cu articolele voastre! Încercați să dați știri mai bune și după vorbim, nu știri proaste și articole idioate, atunci vom vorbi. Mai dați în continuare, hai la revedere”, a spus el, pentru spynews.ro.

Vizionare placuta


Kudika
30 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.