Setari Cookie-uri

Anda Adam a răbufnit în mediul onine! Cum le-a răspuns artista celor care îi critică aspectul fizic?

Anda Adam este foc și pară, asta după ce internauții i-au criticat aspectul fizic și i-au reproșat că folosește prea multe filtre de înfrumusețare.

Anda Adam este o artistă asumată, care nu s-a ferit niciodată să vorbească deschis despre ceea ce simte. Vedeta a fost criticată în mediul online, iar fanii ei s-au arătat nemulțumiți cu privire la filtrele de înfrumusețare pe care le aplică la pozele postate pe Instagram.

Anda Adam a răbufnit și nu a putut ignora mesajele venite de la internauți. Ea i-a confruntat pe hateri și le-a dat o replică acidă, spunând că fiecare om are dreptul să aleagă ce face cu viața sa.

’’Unii oameni am senzația că ori sunt foarte nefericiți ori sunt foarte frustrați, ori sunt foarte răi, dar îmi imaginez că viața lor este foarte tristă din moment ce efectiv nu ai ce face și încontinuu să comentezi la un om indiferent ce ar pune.

Dragii mei, fiecare pune ce vrea, face ce vrea. M-ați omorât cu filtrele astea. Da, folosesc ce filtru vrea mușchiul meu (…) Toată lumea folosește filtre. Voi, fetelor, astea șmechere care comentați, și voi le folosiți, rupeți filtrele și nu este niciun fel de problemă. Care e problema? De asta au fost inventate, fraților!

Citește și:

Mai lăsați-mă, că m-ați zăpăcit de creier. O fată care arată mișto cu filtru arată mișto și în realitate”, a precizat Anda Adam într-o înregistrare publicată pe Instragram.

Anda Adam și-a justificat în continuare alegerile, spunând că filtrele de pe social media nu schimbă fizionomia feței și că, indiferent de comentariile primite, ea le va folosi în continuare.

’’Filtrul ăla îți pune acolo trei gene și un anticearcăn, dar nu îți schimbă fața cu totul, nu îți schimbă fizionomia. Treziți-vă la realitate odată, că m-ați zăpăcit cu atâtea comentarii. (…)

De asta s-au inventat filtrele să le folosim și o să le folosesc atâta timp cât am eu chef și nevoie. Da, e pagina mea, sunt paginile mele și mă postez așa cum doresc eu, cum am eu chef când mă trezesc dimineața și nu e problema voastră și nu e problema nimănui și dacă nu vă place nu trebuie să intrați să vă uitați la postările mele!”, a mai spus artista.

Citește și:

Cântăreața a concluzionat că nu este important cum arăți la exterior, ci cum te simți în interiorul tău. Ea i-a mai sfătuit pe fanii ei să vadă dincolo de aparențe.

”Un om frumos poate să nu fie frumos fizic, poate să fie frumos la suflet. Am întâlnit atât de mulți oameni frumoși pe interior că nici nu contează exteriorul.

Aveți niște principii atât de greșite, sincer. Învățați să fiți buni, învățați să fiți oameni, învățați să fiți frumoși nu doar pe afară, ambalajul nu contează, îl puteți arunca cu ușurință, ci contează ce aveți în interior, oameni dragi!

Vizionare placuta


Kudika
31 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.