Setari Cookie-uri

Momente tensionate la America Express! Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, prima ceartă în cuplu, în văzul tuturor!

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au avut parte de prima ceartă în cuplu, la America Express. Ce au avut cei doi să își reproșeze?

În ediția de duminică a emisiunii America Express, Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au avut parte de momente tensionate! Cei doi au avut replici dure unul față de celălalt, iar tensiunea concursului și-a pus amprenta și în relația celor doi.

La una dintre probele concursului, Doina trebuia să bată la mașina de scris câteva cuvinte complicate, în timp ce iubitul ei îi dicta pe litere. La un moment dat, enervat pentru că Doina Teodoru nu scria mai repede, Scărlătescu a răbufnit.

„Băi, femeie, bagă și tu degetul într-unul singur, că înnebunesc”., i-a spus chef-ul iubitei sale.

Doina Teodoru s-a supărat și nu i-a picat deloc bine apelativul lui Scărlătescu. Ea i-a răspuns cu același ton ironic, fiind deranjată de faptul că iubitul ei nu a strigat-o pe nume.

Citește și:

„M-am enervat, da, m-am supărat, după care mi-am dat seama că nu am de ce să fac asta, că nervii lui nu sunt despre mine, sunt despre el. Am început, de fapt, să mă îngrijorez, pentru că am observat că de fiecare dată când ajunge într-un punct de enervare maximă și de fibrilații uită cum mă cheamă”, a spus Doina la testimonial, în emisiune.

Scărlătescu a fost în continuare neliniștit și și-a arătat nemulțumirile față de iubita sa, care ar fi vrut să scrie mai repede la mașina de scris.

„Măi, femeie, ți-am zis că e cu litere mari”, i-a mai zis Scărlătescu partenerei sale de viață.

Doina a avut un nou mesaj ironic adresat iubitului său, caăruia i-a reproșat că a uitat cum o cheamă.

"Mă numește «femeie», ca să nu-mi spună alt nume și să greșească, îmi zice «femeie» și nu știu de ce se întâmplă asta, poate de la vârstă, poate ar trebui să vorbim cu domnișoara asistentă să intri pe un tratament de lecitină. Dar e ok, trecem și peste asta”, a încheiat Doina, ironic.

Citește și:

Tensiunea din cuplu a continuat și pe traseu, iar cei doi și-au aruncat vorbe pe care le-au regretat ulterior. Discuțiile aprinse dintre cei doi au fost subiect de dezabatere în testimoniale, acolo unde cei doi au înțeles de ce competiția i-a făcut să reacționeze astfel.

„Nu am avut când să îi spun lui Cătălin că mă deranjează ceva, pentru că a luat-o înainte la autostop. Era această situație ciudată între noi și atunci am zis că poate e mai bine să treacă un pic de timp și să am și eu timp să mă gândesc de ce m-am simțit cum m-am simțit (…) Nu, nu vedem deloc misoginul din tine prin asta, în niciun caz. În fine, fiecare reacționează în felul lui. Sunt femeie și numele meu este Doina. Uneori mi se pare că uiți”, a spus Doina Teodoru la America Express.

Citește și:

„Într-adevăr, pe mine m-a luat valul și ți-am zis o dată «femeie», dar nu cred că e așa de dureros. Oare nu ești femeie? Dacă așa arată misoginul… (…) Crezi că nu știu cum te cheamă (…) Uite, dragii mei, prima noastră hârâială în direct, la emisiune”, a spus Cătălin Scărlătescu.

Vizionare placuta


Kudika
31 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.