Setari Cookie-uri

Mihai Găinușă, prima reacție după ce Șerban Huidu a mărturisit că îi lipsește. Ce a destrămat relația lor de prietenie?

Mihai Găinușă a avut o primă reacție după ce fostul său coleg, Șerban Huidu a declarat că îi simte lipsa.

Șerban Huidu a fost invitatul lui Denise Rifai, iar în emisiune, fostul prezentator tv a vorbit pe larg despre viața sa și a abordat mai multe aspecte legate de zvonurile care au tot apărut în presă despre el.

La un moment dat, Huidu a vorbit despre fostul său coleg de la Cronica Cârcotașilor, Mihai Găinușă, cel alături de care făcea o echipă apreciat ă de telespectatori. Din păcate, cei doi s-au certat, Găinușă a plecat de la PrimaTV și în prezent nu își mai vorbesc.

Mihai Găinușă a fost întrebat ce părere are despre declarațiile lui Șerban Huidu, în contextul în care acesta a recunoscut că îi simte lipsa fostului său prieten.

„N-am văzut emisiunea, că la ora aia dorm. Dar m-a surprins plăcut și îi mulțumesc. În privința unei revederi, cum zice românul: never say never. Dacă vreodată Andreea Marin o să facă o ediție aniversară a emisiunii ”Surprize-Surprize”, cred c-o să rupă audiența cu povestea noastră. Aia, da, revedere”, a spus Mihai Găinușă pentru playtech.ro.

Citește și:

Declarațiile lui Șerban Huidu

Șerban Huidu a mărturisit cu părere de rău că relația dintre el și Mihai Găinușă s-a deteriorat, însă îi simte lipsa. Tot el a mai specificat faptul că făceau echipă bună împreună, însă la mijloc au existat frustrări, de ambele părți.

„Da, îmi lipsește de când a plecat. Problema în sine s-a rezolvat, dar ceea ce a făcut cuplul Huidu-Găinușă în televiziune nu prea făcuse nimeni și mi-e greu să cred că se va întâmpla. Eram perfect complementari. Tot ce aveam eu nu avea el și invers.

Mișu era închis într-un palat de cleștar, nu prea vorbea, pe de altă parte exact asta eram eu. Eram interfața care ținea legătura cu restul lumii. Apoi între noi era povestea legată de creație, el venea cu felul de a fi, cu partea de scris, care era interesantă, iar eu veneam cu informațiile de la lume.

Citește și:

Povestea este că, la un moment dat, frustrări sunt multe, ele decid din păcate viața, uneori, probabil că s-au acumulat multe frustrări, că a trebuit să preia atribuțiile mele, eu nu am știut să zic mulțumesc, eu am văzut că nu se descurca la fel de bine ca mine, și eu aveam frustrări.

Într-un final, s-a stricat căruța, dar un om ca Găinușă va fi greu de înlocuit sau de găsit un partener care să poată să facă atât de multe lucruri și îi sunt recunoscător și îmi lipsește”, a spus acesta în emisiunea de la Kanal D.

Vizionare placuta


Kudika
31 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.